Forfatter: Titel: Serie: #: Resume:
Anna ToddMødetAfter1DER VAR TIDEN, FØR TESSA MØDTE HARDIN, OG SÅ ER DER TIDEN EFTER Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i filten, som han giver sig ud for at være. Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Hvorfor sluger hun sin egen stolthed gang på gang og finder sig i hans fordomme om pæne piger som hende? Måske fordi det føles som forelskelse ... Mødet er første bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. Bogen er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne.
Anna ToddTvivlenAfter2Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både venner og skolen over styr for hans skyld. Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket? Tvivlen er andet bind i AFTER-serien – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. De to første bind i serien er filmatiseret med Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin i hovedrollerne, og begge filmudgaver har desuden et eksklusivt nyt bonuskapitel.
Anna ToddFaldetAfter3"Faldet" er tredje bind i Anna Todds internetfænomen: den populære fanfiction-saga "After", hvor den mandlige hovedperson er baseret på Harry Styles fra One Direction. After-serien handler om den ambitiøse collegestuderende Tessa, der møder den mystiske Hardin, der har en britisk accent, en læbering og tatoveringer. Tessa er sikker på at Hardin ikke er lige så hård i flinten som han virker, men i "Faldet" bliver Hardin presset hårdere end før, da det umage pars forhold atter på prøve. De holder store familiehemmeligheder skjult for hinanden. De omringes konstant af drama og problemer - er deres passioneret kærlighed for hinanden virkelig al besværet værd?
Anna ToddLykkenAfter4"Lykken" er fjerde og afsluttende bind i Anna Todds fanfiction-serie om den ambitiøse, pæne pige Tessa og den upådelige og mystiske Hardin, der er baseret på Harry Styles fra boybandet One Direction. Livet og kærligheden har aldrig været en dans på roser for Tessa og Hardin. I "Lykken" presses deres stormfulde forhold til bristepunktet og des mere Tessa lærer om Hardins fortid, des sværere er det at se ham som den hårde, arrogante fyr, som hun faldt så hårdt for. Tessa selv er langt fra at være den søde, uskyldige pige hun var da hun mødte ham. Tessa kæmper for at komme helt ind på Hardin og redde deres forhold, men kan hun redde ham uden at ofre sig selv? Og er det overhovedet muligt for de to at få en lykkelig slutning sammen?
Anna ToddBegyndelsenAfter5"Begyndelsen" er femte roman i Anna Todds populære After-serie om den pæne pige Tessa og hendes stormfulde romance med den mystiske bad boy Hardin. I denne bog får du muligheden for at genopleve kærlighedshistorien fra "After" og for at se Hardins møde med Tessa gennem Hardins øjne. I "Begyndelsen" lærer du mere om Hardins liv før han fandt kærligheden, du finder ud af, hvad der sker efter "After" og du får et indblik i parrets romance fra en helt ny synsvinkel. After-serien startede som en populær online fanfictionhistorie om One Direction-sangeren Harry Styles, men er nu blevet en internationalt storsælgende bogserie.
Blædel NordboOpløst“Opløst” er en nervepirrende krimi af hele Danmarks krimidronning, Sara Blædel, i samarbejde med krimiforfatter Mads Peder Nordbo. I “Opløst” følger vi beboerne i den lille by Tommerup på Fyn. Her er skolelæreren Charlotte, der er mor til to små børn og gift, på vej på arbejde, da hun forsvinder sporløst. Alle kender hinanden i Tommerup, og man passer på hinanden i lokalsamfundet. Derfor er Charlottes mand også desperat, da han tropper op hos politiet i Odense, for nogen må da have set noget? Vicepolitiinspektør Liam Stark og politikommissær Dea Torp tager det mere roligt og venter nogle timer før de sætter en eftersøgning i gang. Da Charlotte fortsat ikke er dukket op næste morgen, begynder det at gå op for dem, at der er tale om en forbrydelse. Sagen eksploderer, og snart er hele Fyn involveret i Charlottes forsvinden, for hvad hvis de selv var den næste? Sagen udvikler sig til at være et kapløb med tiden for Dea og Liam, der endnu ikke har fundet morderen og fortsat får anmeldelser om forsvundne borgere. Finder de mon frem til vedkommende, før det er for sent? “Opløst” er en hæsblæsende krimi om dødsfrygt og vigtigheden i et stærkt lokalsamfund. Det er den første bog Sara Blædel og Mads Peder Nordbo skriver sammen.
Camilla LäckbergIsprinsessenFjälbacka1En kvinde findes dræbt i et badekar. Hvem har myrdet hende og hvorfor? Tanumshedes politi indleder en efterforskning, og Erica Falck bliver involveret i sagen, som berører hende personligt.
Camilla LäckbergPrædikantenFjälbacka2En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde. Makkerparret Patrick Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord?
Camilla LäckbergStenhuggerenFjälbacka3En af Fjällbackas hummerfiskere finder den syvårige Sara druknet. Hvad der først ligner en ulykke, viser sig at være et mord. Men hvem kan ville en syvårig ondt? I svaret på det spørgsmål fletter begivenheder i 1920’erne sig sammen med nutiden.
Camilla LäckbergUlykkesfuglenFjälbacka4Fjällbackas hyggelige vintersæson ender brat, da dokusoapen Fucking Tanum indtager byen. En deltager findes død i en affaldscontainer. Har det noget at gøre med den bilulykke, der viser sig at være et mord? Sagen stiller Patrik Hedström over for sin hidtil største udfordring.
Camilla LäckbergTyskerungenFjälbacka5Hvorfor har Erica Falcks mor gemt en gammel nazistmedalje? Det spørgsmål har rumsteret i Ericas hoved, lige fra hun fandt medaljen skjult imellem gamle sager på loftet. Til slut bestemmer hun sig for at opsøge en pensioneret historielærer for at finde ud af mere om medaljens oprindelse. Men manden er beklemt ved situationen og kan ikke give hende noget svar. To dage senere bliver han myrdet. Vidste han mere, end han fortalte Erica, og har det noget med medaljen at gøre?´ Erica går på loftet igen, finder sin mors dagbøger og begynder at læse. En gribende historie om en ung kvindes tilværelse under Anden Verdenskrig og om sin egen families skjulte hemmeligheder. I Camilla Läckbergs femte krimi er forfatteren Erica Falck tilbage i hovedrollen. Og denne gang peger mord, mysterium og de fortidige spor i retning af Erica selv. Helt tilbage til en ung kvindes oplevelser under Anden Verdenskrig og Ericas families egne hemmeligheder. Mens Patrik er på barsel, må Erica lede sin egen efterforskning. ”En særdeles holdbar og fængende historie om kærlighed, venskab, hævn og soning … Det fungerer upåklageligt som spændingsmotor og er, særlig for fortidshistorien, velkomponeret i sin overbevisende skildring både af de krigsminder, ældre mennesker slæber rundt på den dag i dag, og af krigens konsekvenser selv for et lille, svensk fiskersamfund langt fra Hitlers vanvid.”
Camilla LäckbergHavfruenFjälbacka6En mand forsvinder sporløst fra Fjällbacka. Tre måneder senere findes han fastfrosset i isen. En nær ven af manden har gennem et års tid modtaget anonyme hadbreve. Politiet kobler brevene sammen med mordet, og sporene leder tilbage til hændelser i Fjällbackas fortid.
Camilla LäckbergFyrmesterenFjälbacka7En kvinde flygter for livet med sin søn til den lille ø Gråskär ud for Fjällbacka. Nogle dage senere myrdes kommunens nyansatte økonomichef. Han besøgte Gråskär, før han døde. I sagens løb afdækker politiet en række hemmeligheder i mandens historie.
Camilla LäckbergEnglemagerskenFjälbacka8I 1974 forsvinder en familie fra Fjällbacka, kun etårige Ebba er ladt tilbage. Som voksen vender Ebba tilbage til huset, men udsættes for et mordbrandsforsøg, og under gulvet i huset findes indtørret blod. Kan nutidens hændelser løse mysteriet om, hvad der skete dengang?
Camilla LäckbergLøvetæmmerenFjälbacka9En pige forsvinder sporløst fra den lokale rideskole, men dukker op igen. Halvnøgen vakler hun ud fra den snedækkede skov. Hun er blevet udsat for ufattelig brutalitet, og sandsynligvis deler andre hendes skæbne.
Camilla LäckbergHeksenFjälbacka10Da fireårige Linnea forsvinder fra en gård uden for Fjällbacka vækker det tragiske minder til live. Tredive år tidligere forsvandt en lille pige fra den samme gård og blev fundet myrdet. To trettenårige piger blev anklaget for forbrydelsen dengang, og nu er de begge to i Fjällbacka igen.
Dan BrowneDa Vinci mysterietRobert Langdon2Alle tiders ultimative bestseller! En forrygende krimi, som har taget verden med storm.Under en konference i Paris bliver Robert Langdon, en amerikansk symbolforsker, ringet op midt om natten på sit hotelværelse. Museumsdirektøren på Louvre er fundet myrdet inde på museet, og på gulvet ved siden af ham står der skrevet en mystisk, kodet meddelelse.Langdon får følgeskab af den franske kryptograf Sophie Neveu og sammen kastes de ud i et forrygende opklaringsarbejde. Sagens alvor går i høj grad op for dem da Langdon finder ud af at den afdøde museumsdirektør var medlem af Priory of Sion – en hemmelig loge der eksisterer i virkeligheden, og som Da Vinci i sin tid var medlem af. Langdon og Neveu har med forundring opdaget at mange af de mystiske meddelelser har forbindelse til Da Vincis værker der er fyldt med camouflerede hentydninger til en eksplosiv, men velbevaret hemmelighed. Det står pludselig klart at det ikke alene er en morder Langdon og Neveu er på sporet af, men også en af de største hemmeligheder gennem tiderne – en hemmelighed som er lige så opsigtsvækkende som den er farlig.Langdon og Neveu hvirvles ind i en hæsblæsende jagt hvor det efterhånden går op for dem at de er oppe mod en yderst magtfuld modstander. Med mindre de kan gennemskue det net af mystiske meddelelser der dukker op, vil ikke alene morderen gå fri – en ældgammel, skæbnesvanger sandhed vil også være tabt for evigt.
Dan BrowneEngle og dæmonerRobert Langdon1En nervepirrende spændingsroman af forfatteren bag Da Vinci Mysteriet.Da symbolforsker Robert Langdon kaldes til forskningscentret CERN i Schweiz for at se nærmere på et mystisk symbol – brændt på brystkassen af en myrdet fysiker – finder han beviser på det utænkelige: et gammelt broderskab, kendt som Illuminati, er dukket op til jordens overflade igen, og de ønsker hævn over deres værste fjende – den katolske kirke.Langdon hvirvles ind i en intens og farefuld jagt på en nådesløs morder – en jagt, som fører ham gennem Vatikanet og Rom, hvor han kommer på sporet af en række ældgamle, hemmelighedsfulde tegn, der fører ham til broderskabets inderste kerne.Var du vild med Da Vinci Mysteriet, vil du ikke blive skuffet over Engle og dæmoner
Dan BrowneDet forsvundne tegnRobert Langdon3I "Det forsvundne tegn" bliver symbolforskeren Robert Langdon uventet bedt om at holde et aftenforedrag i den amerikanske Capitol Building i Washington D.C. Få minutter efter hans ankomst begynder aftenen dog at tage en bizar drejning. Et forunderligt objekt med fem indgravede symboler på findes i bygningen. Langdon genkender objektet som en invitation fra oldtiden, hvis mål var at hidkalde modtageren til en tabt verden af esoterisk visdom. Da Langdons gamle mentor, Peter Solomon - en prominant filantrop og frimurer - bliver kidnappet, indser Langdon at den eneste måde han kan redde Peter på, er ved at acceptere den mystiske invitation og følge den dybt ind i frimurernes hemmelige verden.
Dan BrowneInfernoRobert Langdon4I hjertet af Italien trækkes symbolforskeren Robert Langdon ind i en nervepirrende verden, som samler sig omkring et af historiens mest fascinerende, dystre og mystiske litterære mesterværker - Dantes "Inferno". Langdon er oppe mod en uhyggelig modstander og kæmper med koder og symboler, der fører ham dybt ind i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avanceret videnskab. Gennem en hæsblæsende jagt, hvor det er umuligt at afgøre, hvem han kan stole på, må Langdon finde svar - før det er for sent, og verden uigenkaldeligt vil være forandret.
Dan BrowneOprindelseRobert Langdon5Robert Langdon, der er professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer til det ultramoderne Guggenheim museum i Bilbao for at høre en helt særlig bekendtgørelse: afsløringen af en opdagelse, der eftersigende vil 'revolutionere videnskaben for evigt'. Aftenens vært er billionær og futurist Edmond Kirsch, hvis utrolige high-tech opfindelser og dristige forudsigelser har gjort ham til en international berømthed. Kirsch, der for to årtier siden var en af Langdons allerførste elever, er på nippet til at afsløre et utroligt gennembrud, der vil besvare to af menneskehedens mest fundamentale spørgsmål.
Dan BrowneMorderisk bedragRoman1Fundet af en meteor synes endelig at bevise, at der er liv andre steder end på Jorden, men er den ægte? Endnu en hæsblæsende thriller fra Dan Brown. Det er ikke Vatikanet og den katolske kirke, der denne gang står for skud i Dan Browns 3. roman på dansk, men magtfulde politikere, forretningsmænd og deres lobbyister i toppen af det amerikanske samfund. Også Robert Langdon er skiftet ud. Men Dan Brown leverer stadig varen, også her bygger han plottet langsomt op, og selv om man som læser nok ved, at vores hovedpersoner klarer sig, er bogen næsten ikke til at lægge fra sig. Rachel Sexton er efterretningsagent med speciale i at analysere komplekse rapporter og uddrage essensen af dem. Stor er hendes overraskelse, da hun en dag får ordre om, at hun skal mødes med den amerikanske præsident. Kort efter er hun på vej mod Nordpolen. Der er præsidentvalg i USA, den siddende præsident står dårligt i meningsmålingerne i forhold til den republikanske udfordrer, senator Sedgewick Sexton. Sexton angriber bl.a. præsident Herney for at bruge for mange penge på NASA, og da NASA finder en meteor i nærheden af Nordpolen, som indeholder spor af liv i universet, er det oplagt, at det fund skal bruges i valgkampen. I al hemmelighed bliver Rachel Sexton sendt til Nordpolen for sammen med andre civile eksperter at dokumentere ægtheden af fundet. En af de andre eksperter er den meget populære tv-mand Michael Tolland. Efterhånden opstår der tvivl om ægtheden om fundet, og det går op for Rachel og Michael, at de bare er små brikker i et meget kompliceret spil, og de har svært ved at finde ud af, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Dog indser de, at deres liv intet betyder i den store sammenhæng. Sagen kompliceres yderligere af, at Rachel Sexton er datter af senator Sexton. Man må lade Dan Brown, at han virkelig sætter sig ind i sagerne, hans research er grundig, og den virker meget velunderbygget. Historien er spændende og velfortalt med meget overraskende plots, så skidt med at der i handlingen er et par usandsynligheder og nogle
Dan BrowneTankados kodeRoman1Vedkommende thriller fortalt i bedste Dan Brown stil – om koder, moral og etik – og selvfølgelig om kærlighed. Hvad, der begynder som en rigtig dejlig morgen med udsigt til en hyggeweekend i Smoky Mountains for Susan Fletcher og hendes forlovede, David Becker, udvikler sig i bedste Dan Brown-stil til et par hæsblæsende og halsbrækkende dage for de to. Der er fart og spænding over feltet fra side 1, og inden man når at se sig om, befinder David sig i Spanien, og Susan er på ekstraordinær vagt hos National Security Agency (NSA); USA's tophemmelige, men også mest magtfulde efterretningsagentur. Det er Susans chef, Strathmore, der har sendt David til Spanien og indkaldt sin smukke og intelligente kryptograf Susan, da han har opdaget, at NSA’s store hemmelighed - kodebrydermaskinen TRANSLRT - er i store vanskeligheder. TRANSLRT har aldrig haft problemer med at knække selv de sværeste koder, men den er stødt på én, som den ikke kan bryde. Kodens afsender er en tidligere kollega – Tankado – som blev afskediget, idet han var imod agenturets moral; at man overvåger al korrespondance verden over, uden at de aflyttede ved besked. Herefter indledes den store jagt efter at få koden knækket. Det viser sig dog hurtigt, at missionen ikke er uden farer og forhindringer. Der er adskillige, som nærer interesse for TRANSL’s underlige opførsel generelt og Tankados kode specielt. Lykkes det Susan at knække koden? Finder David, hvad han skal i Spanien? Hvad der sker, vil jeg ikke røbe. Blot vil jeg nævne, at historien tager uforudsete drejninger undervejs, så man til tider er i tvivl om, hvem der egentlig er med på holdet og hvem, der er imod! "Tankados kode" er den sidste af Dan Browns romaner, som er oversat til dansk, men det er den, som først blev udgivet på engelsk. På flere måder bærer bogen præg af dette. Efter at have læst de foregående bøger, synes man næsten, at man kender set up´et. Dog er fortællingen mere fokuseret end de tidligere. Derudover er emnet "sikkerhed" højaktuelt i vore dage - hvor langt vil vi gå? Hvad er
Elsebeth EgholmSkjulte fejl og manglerDicte1Dicte Svendsen er journalist. Hun er lige blevet skilt, har rykker rødderne op og er flyttet til Århus. Som om, at det ikke var svært nok at fylde 40, så bliver det ikke lettere, da fødselsdagsfesten får en brat afslutning; et lig af et spædbarn dukker op, og en grim sag udfolder sig. Elsebeth Egholm står bag "Skjulte fejl og mangler", der er en populær krimi i serien om Dicte. Hun bliver viklet ind i efterforskningen af liget, og det kommer til at få stor personlig betydning.
Elsebeth EgholmSelvrisikoDicte2Flere ildspåsættelser og fundet af et lig i landsbyens mose sætter begivenhederne i gang i Elsebeth Egholms anden bog om Århus-journalisten Dicte. Efter to identiske mord, rettes fokus på Dictes egen sikkerhed, da der trækkes paralleller til hendes fortid, der inkluderer et tragisk forhold og endeligt opgør med forældrene.
Elsebeth EgholmPersonskadeDicte3Vi møder igen Dicte, Wagner, Bo og de resterende karakterer i den tredje bog i serien. Den varme sensommer hænger over Århus, da liget af en nøgen kvinde findes bag en container. Samtidig er der en højspændt stemning mellem politi og invandrermiljøer i forstadsghettoen. Dicte har sideløbende med efterforskningen en række private kampe, der udfordrer hende.
Elsebeth EgholmNærmeste pårørendeDicte4Nærmeste pårørende er den fjerde, selvstændige roman i serien om den århusianske journalist Dicte Svendsen, der i begyndelsen af romanen modtager en film med posten, sendt anonymt og stilet til hende personligt. Fra det øjeblik billederne ruller hen over skærmen er hendes verden ikke længere den samme... 'Nærmeste pårørende' er en samfundskrimi, der peger på den gamle sandhed, at det ofte er dem, der står os nærmest, som vi ender med at gøre allermest fortræd.
Elsebeth EgholmLiv og legemeDicte5Dicte Svendsen er hurtigt fremme, da liget af en ung kvinde bliver fundet ved stadion i Århus under en fodboldkamp. Den unge kvinde er maltrakteret på grusomste vis, og det eneste spor er et glimt af et støvleklædt ben i buskene bag liget, som findes på en lille piges mobiloptagelse. Er manden med støvlerne den samme, som støver damer op på værtshusene for at indlede sadomasochistiske forhold? Eller ligner det skamferede lig andre ofre for forbrydelser, og er der tale om en politisk motiveret seriemorder, som opererer i hele Europa? Sagen bliver ikke mindre kompliceret, da Dicte Svendsen kontaktes af en hospitalsindlagt straffefange, som er dømt for uagtsomt manddrab. Han hævder at besidde væsentlige oplysninger og ønsker at gøre en byttehandel.
Elsebeth EgholmVold og magtDicte6To bomber eksploderer i Århus med få minutters mellemrum. Den ene i et solcenter, hvor Dicte Svendsen skulle have været – den anden i den fremadstormende borgmesterkandidat Francesca Olsens bil. En borgmesterkandidat, som Dicte skulle tale med samme eftermiddag… DNA-spor fra det første gerningssted kaster mistanke på Dictes bortadopterede søn, som er forsvundet fra jordens overflade. I sin søgen efter ham og historien bag bomberne kommer Dicte ud på en rejse, der tvinger hende til at se sig selv og sit livs valg i øjnene. Det er et hæsblæsende drama, hvor de store spørgsmål er på spil: Hvad sker der, når de, der har magten, misbruger den? Er blod tykkere end vand? Og hvem beslutter, hvad der er normalt? Tag med til en underverden, hvor vold og magt sætter dagsordenen, og hvor gamle regnskaber skal gøres op.
Elsebeth EgholmEget ansvarDicte7Det er sommerferie og en hedebølge skyller ind over Århus. En kendt flygtningeadvokat findes død i sit hus i Højbjerg. Ved første øjekast ligner det et hændeligt branddødsfald, men viser sig dog at være et drab. Efterforsker ved Østjyllands Politi, John Wagner, bliver kaldt ind på sin fridag og må derfor melde afbud til Dicte Svendens og hendes datter Roses fødselsdagsfest samme aften. Dictes bortadopterede søn, Peter, foretrækker at holde øje med festen på afstand og følger efter Rose, da hun og kusinen senere drager ud i det århusianske natteliv. På vejen bliver pigerne kidnappet af to hætteklædte mænd i en hvid bil. Peter forsøger, men kan ikke forhindre kidnapningen. I "Eget ansvar" forsøger Dicte at samarbejde med politiet i efterforskningen, men da Anna Bagger overtager kidnapningssagen, mister hun tilliden og kaster sig ud i sin egen efterforskning.
Elsebeth EgholmKød og blodDicte8Dicte Svendsen er ved at miste sit greb om virkeligheden. Efter en voldtægt samme sommer styres hun af tvangshandlinger. Hun husker dårligt, kan ikke koncentrere sig, og går ustandseligt i bad. Nu er det november, og en ung kvinde fra det århusianske studiemiljø bliver fundet død i en baggård i Mejlgade tæt ved freelancekontoret, hvor Dicte arbejder. Det er den anden universitetsstuderende, som bliver dræbt i byen, og noget tyder på, at gerningsmanden går efter sårbare unge kvinder i krise. Han voldtager, dræber og flår halsen op, og han efterlader spor, der leder tanken hen på et rovdyr. Dicte er ikke længere journalist, men under researchen til en bog om tidligere voldsofre og deres gerningsmænd påpeger et voldtægtsoffer en mulig forbindelse til de nye drab. For at finde fred med sig selv, kaster hun sig ud i at finde pigernes drabsmand men balancerer samtidig på kanten af sin egen afgrund. Hendes sanser vil ikke, som hun vil, og hendes gravide datter, Rose, truer endda med at afskære hende fra sit kommende barn, hvis ikke hun går i behandling. Samtidig, på Djursland, modtager en ung dyrepasserelev ved Skandinavisk Dyrepark anonyme breve fra en mand, der kalder sig B., og Peter Boutrups hund, Kaj, bliver anklaget for at have dræbt et får. Da en mand i politiuniform kidnapper Kaj fra Grenå Politistation, må Peter selv finde gerningsmanden. Jagten kaster nyt lys på de to drab i Århus, for ulven er kommet til Danmark - og flokkens udsatte individer lever på lånt tid.
Elsebeth EgholmDødvægtDicte9Under en storm i Middelhavet mellem Malta og søsterøen Gozo kæntrer en flygtningebåd fra Libyen.Dicte og kæresten Bo er på vej til Gozo med et hold fotoelever og bliver vidner til katastrofen. Bos mønsterelev, Natasha, klikker løs med kameraet og indfanger både færgens søsyge passagerer, de døde afrikanere i havet og overraskelsen: liget af en ung, hvid kvinde, der flyder i bølgerne mellem sorte mænd.Da Bo og Natasha senere forsvinder, kæder Dicte og den lokale efterforsker Jack Spiteri det sammen med Natashas fotos. En af færgens passagerer ligner nemlig til forveksling den døde kvinde i havet. Og da Natashas lig findes for foden af klipperne, mens Bo er pist væk, stiller spørgsmålene sig for alvor i kø: Hvem er de to identiske piger, og hvorfor skulle den ene dø? Hvad er det for en viden, der har kostet Natasha livet? For at kende Bos skæbne, er Dicte nødt til at arbejde tæt sammen med en mand, hun er mere end tiltrukket af. Efterforskningen kører op i gear, da liget af endnu en ung pige skyller op på Siciliens kyst, og en samvittighedsplaget Dicte må forholde sig til den gamle sandhed, at hvide liv tillægges større værdi, end sorte.
Elsebeth EgholmTre hundes natPeter Boutrup1På årets første nat, i isnende kulde, forsvinder 18-årige Nina Bjerre fra en nytårsfest i Grenå. Dagen efter – ved sin bopæl på en klint 13 kilometer derfra - finder Dictes Svendsens søn, Peter, liget af Ramses Bulai, en gammel kending af politiet. Til stede på klinten den dag er også Peters nye nabo, en mystisk ung kvinde ved navn Felix.Peter selv forsøger at lægge sin fortid bag sig. Han benægter sit kendskab til Ramses, og senere forstår han, at også Felix holder noget skjult. Sammen forsøger de at kortlægge, hvorfor Ramses skulle dø, og hvorfor Felix skulle komme ud for en ulykke og lide et uerstatteligt tab. Pilene peger på en værdifuld last i et sænket skib et sted i Kattegat. En last, som nogen vil gøre alt for at finde. Sideløbende må den lokale politimand, Mark Bille Hansen, acceptere, at hans tidligere elskerinde nu er chef for Efterforskningen. Holdet fra Århus sætter hovedkvarter op på Grenå Politistation. To dage efter Nina Bjerres forsvinden, finder dykkerpigen, Kir, liget af en ung pige i havnen: Hun er nøgen og fastgjort til et anker, og hendes ansigt er flået af.Er liget i havnen Nina Bjerre? Havde hendes og Ramses’ drab noget med hinanden at gøre? Peter Boutrup må sande, at svaret ligger et sted i den fortid, han forsøger at glemme.Tre hundes nat er mere end en krimi. Elsebeth Egholm tager læseren med ind i miljøer på kanten af et kuldslået Danmark, til ludere, svinebønder, indsatte, pigebander og provinsens stille eksistenser. Hun præsenterer Dictes bortadopterede søn, Peter, som hovedperson. Som sin mor, Århus-journalisten, er han en overlever. Men et er at overleve – noget andet er at få det liv, man ønsker sig.
Elsebeth EgholmDe døde sjæles natPeter Boutrup2Den 31. oktober, på de døde sjæles nat, mødes de levende og de døde på kirkegården ved midnat. For Peter Boutrup sker der mere end det, da han en sen og regnfuld aften opsøger veninden Mys grav. Mys mor dukker op og vil have ham til at finde sin forsvundne søn, Magnus. Og næste dag bliver en ung nonne, Melissa, fisket op af voldgraven på det kloster på Djursland, hvor Peter arbejder som tømrer. Melissa er garroteret – en gammel spansk henrettelsesmetode - og Peter er den sidste til at se hende i live.Samme sommer har minedykkeren, Kir Røjel, fundet en kasse med gamle knogler under dykning ved Kalø Vig. Det viser sig, at manden i knoglekassen også er blevet garroteret. For 60 år siden. Mens Peter leder efter Magnus og en sammenhæng mellem hans forsvinden og Melissas død, får politimanden Mark Bille Hansen til opgave at kæde knoglerne sammen med pigen i voldgraven – og jagten på sandheden sender ham et højst overraskende sted hen. De døde sjæles nat er en roman om stjerner og vandbærere og om, at de stærke måske nok har magt, men ikke altid ret.
Faber og PedersenVinterlandJuncker1”Vinterland” er en medrivende og realistisk krimi; en bog med en fortælling om troværdige karakterer med ægte problemer i et Danmark, der er på sammenbruddets rand. I ”Vinterland” erfarer vi, at der i dansk politi ikke er én der ikke ved, hvem Martin Juncker er. Han er intet mindre end en af landets bedste drabsefterforskere, han er godt gift og far til to. Men Juncker har ikke handlet efter bogen og er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille og noget træt provinsby i det sydøstlige Sjælland. Han skal lede en nyoprettet lokal station, og så skal han samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde ikke være alt for besværligt, men så lander en storladen drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og hans kone er sporløst forsvundet. Der er ingen, der har set noget, ingen ledetråde at gribe ud efter og intet åbenlyst motiv. Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en afslappende og behagelig jul i familiens skød, da en bombe detonerer i Indre By midt i et julemarked og sporene trækker hende ned ad en vej, hun aldrig kunne have forestillet sig…
Faber og PedersenKvælerJuncker3“Kvæler” er nyeste bog i Kim Faber og Janni Pedersens medrivende serie om makkerparret Signe og Juncker, der endelig er samlet efter at have været adskilt i en længere periode. I “Kvæler” er Martin Junckersen endelig vendt tilbage til København efter at have været i eksil på Sydsjælland. Hans liv har været præget af meget uro de sidste par måneder, hvor både skilsmisse, flytning fra Kartoffelrækkerne til en lejlighed i Nordvest og et skrantende helbred ikke ligefrem har hjulpet på situationen. Heldigvis kan han vende tilbage til jobbet hos Personfarlig, men også her påmindes han konstant om livets uretfærdigheder. Han involveres i en sag, hvor en ung kvinde er fundet kvalt og dræbt på Amager Fælled. Hendes tøj er pænt foldet i en bunke ved siden af hendes halvnøgne krop, og efterforskerne har intet at gå efter. Lige indtil det går op for Juncker, at han for år tilbage efterforskede en lignende sag, hvor der aldrig blev fundet en gerningsmand. Samtidig efterforsker Signe Kristiansen en sag, hvor en nynazist blev knivdræbt under en aktion på Nørrebro. Der er ikke umiddelbart nogen sammenhæng mellem sagerne, men snart står de to efterforskere med et personsammenfald, der er for opsigtsvækkende til at kunne ignorere. Også i Signes liv er der uro, og hun bakser fortsat med senfølgerne fra voldtægten fire år tidligere. Med Junckers voldtægtssag er hun tvunget til at se sine egne dæmoner i øjnene og gøre noget ved den store smerte, hun bærer rundt på. “Kvæler” er tredje selvstændige bog i Kim Faber og Janni Pedersens serie om efterforskerne Signe Kristiansen og Martin Junckersen.
Faber og PedersenSatans sommerJuncker2Juncker er stadig i Sandsted, hvor han plages af mareridt efter sin fars død. Da en lokal advokat findes dræbt i byens park, kastes han ud i en omfattende efterforskning, der også trækker tråde til hans egen fortid. I København modtager hans kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip: Det frygtelige terrorangreb i København et halvt år forinden kunne have været forhindret. Charlotte konfronterer Juncker, der efterforskede forbrydelsen, men han nægter noget som helst kendskab til det. Han frygter både for sit eget og Charlottes liv, hvis hun går ind i sagen. Junckers gamle partner Signe er mere tilbøjelig til at hjælpe journalisten, men hun har sit at se til. Hendes familieliv er ved at gå op i limningen, og hun er stadig opslugt af tanken om hævn over den mand, der voldtog hende. Da der tegner sig en forbindelse mellem terrorsagen og et lig, der bliver fundet i Kongelunden, giver Signe fanden i det hele og kaster sig ind i jagten på sandheden. Satans sommer er andet selvstændige bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen.
Faber og PedersenKvælerMartin Juncker3Makkerparret Signe og Juncker bliver genforenet i tredje bog i Faber & Pedersens succesfulde krimiserie. Efter sit eksil i Sandsted er Martin Juncker tilbage i København. Han er ved at blive skilt fra sin kone og er endegyldigt rykket ud af Kartoffelrækkerne og ind i en lille lejelejlighed i Nordvest. Helbredet er heller ikke det bedste. Han er netop vendt tilbage til Personfarlig efter en alvorlig operation, da en ung kvinde findes dræbt på Amager Fælled. Hun er blevet kvalt og efterladt halvnøgen og skændet i et buskads. Hendes tøj er pænt lagt sammen på jorden ved siden af liget. Der er ingen oplagte spor at gå efter. Intet dna. Men drabet prikker til noget i Juncker. Ti år tidligere efterforskede han en lignende sag, men fandt aldrig gerningsmanden. Nu kan han ikke frigøre sig fra tanken om, at det kan være den samme morder. Signe Kristiansen er glad for at have Juncker tilbage. Hun efterforsker et knivdrab, hvor en ung nynazist har mistet livet under en politisk aktion på Nørrebro. To uafhængige sager, indtil der viser sig et opsigtsvækkende personsammenfald. Signe slås stadig med de psykiske senskader efter voldtægten fire år tidligere, hvor en kollega nær havde slået hende ihjel. I smug har hun gået og fulgt sin gerningsmand tæt, og den verserende voldtægtssag puster til ilden. Langsomt indser hun, at hun er nødt til at gøre noget drastisk for at komme videre med sit liv. Kvæler er en oprivende og højaktuel krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.
Faber og PedersenSkyggerigetMartin Juncker4En tilsyneladende uskyldig mand mister livet under en voldsom eksplosion på Nordjyllandsværket – et af Danmarks sidste kulfyrede kraftværker og en kæmpestor udleder af CO2. Hvad der først ligner en ulykke, viser sig hurtigt at være et angreb, da politiet finder fragmenter af en militær kamikazedrone i murbrokkerne. En radikal organisation tager skylden for angrebet. Danmark er ramt af sit første tilfælde af klimaterror. Samme morgen findes en anden mand dræbt i en velhavervilla i det nordlige København. Han er søn af landets kontroversielle klimaminister, og sagen detonerer for alvor mellem efterforskernes hænder, da obduktionen afslører, at den dræbte har haft et heftigt kokainmisbrug – og desuden viser sig at have tætte forbindelser til en hidtil ukendt narkobande. Er der en sammenhæng mellem de to forbrydelser? Juncker og Signe kan først ikke få øje på den, men så gør deres kollegaer en opdagelse, som tilsyneladende vender sagen på hovedet.
Inger Gammelgaard MadsenDukkebarnetRolando Benito1Dukkebarnet handler om, hvor galt det kan gå, når børn chatter på nettet. Ingen ved, hvem der gemmer sig bag en mailadresse. En regnfuld og lummer sommer findes en tiårig pige myrdet i en affaldscontainer i Brabrand. Den italienskfødte kriminalassistent Roland Benito hos østjyllands Politi bliver sat på sagen. Det samme gør Anne Larsen, journalist på Dagens Nyheder og freelancefotograf, Kamilla Holm, som kæmper med en tragisk hændelse i sit liv. Mordsagen kompliceres af, at den myrdede piges veninde pludselig forsvinder, og at begge piger viser sig at være medlemmer af en chatside på internettet og har løjet om deres alder.
Inger Gammelgaard MadsenDrab efter begæringRolando Benito2DRAB efter begæring har aktiv dødshjælp som tema. Det er et svært emne at tage stilling til - hvad er hjælp, og hvad er mord? Roland Benito sættes på en vanskelig sag, da et femogtyve år gammelt mord skal opklares. To drenge finder liget af en kvinde i en mose ved Mundelstrup. Sporene fører til Afrika, og Rolands bekymringer om den nye globale verden med åbne grænser sættes på en prøve. Journalisten, Anne Larsen, fra Dagens Nyheder får en anonym opringning, og da der dukker flere lig op, begynder det at haste for kriminalassistenten og hans team at finde frem til morderen
Inger Gammelgaard MadsenFremmed indtrængenRolando Benito3En snefuld og kold januarnat trænger ukendte mænd ind i en afsidesliggende landejendom ved Trige. Endnu et af de mange hjemmerøverier, der har plaget østjylland gennem længere tid. Men det ender galt, og Albert Hovgaard findes bestialsk tævet ihjel på køkkengulvet. Roland Benito bliver tilkaldt, men det bliver ikke helt så let en sag som først antaget. Hjemmerøveriet viser sig at være meget mere end et almindeligt hjemmerøveri. Dagens Nyheder er bukket under i finanskrisen, og journalist, Anne Larsen, er uden arbejde. Hun bliver involveret i en sag om hjemløse, der forsvinder fra gaden på mystisk vis, og da en hjemløs mand findes død foran en beboelse, begynder hun en uhyggelig opklaring på egen hånd, der fører hende tilbage til vikingetiden og en lille flok udbrydere af asatroende. Men kan hun klare det uden Roland Benitos hjælp?
Inger Gammelgaard MadsenUnder skrifteseglRolando Benito4Kriminalassistent Roland Benito involverer sig af private grunde meget i en sag om en ung mand, der forsvinder sporløst efter en festlig aften med sine gamle klassekammerater i Aarhus' natteliv. Da han begynder at undersøge forholdene nærmere, viser det sig, at den efterlyste kommer fra en familie med grusomme hemmeligheder. Der er ingen spor at gå efter, Tobias Abrahamsen synes sunket i jorden, men så findes en pige død under uhyggelige omstændigheder i et kloster. Privat har Roland også dæmoner at kæmpe med, samtidig bliver hans kone, Irene Benito, truet af en klient på socialkontoret, her bliver Journalist, Anne Larsen, ad omveje indblandet. Alle episoder kommer til at gribe dramatisk ind i Roland Benitos verden. Under skriftesegl er den katolske betegnelse for præstens ubetingede tavshedspligt med hensyn til skriftemål, men også i anden sammenhæng bruges “under skriftesegl” som krav om absolut hemmeligholdelse.
Inger Gammelgaard MadsenStjålet idenditetRolando Benito5Sara Dupont er med sin kæreste til maskebal i Venedig, da hendes taske bliver stjålet. Tidligt næste morgen findes en dansk pige død i kanalen neden for deres hotel. Hjemme spekulerer Sara meget over den døde pige i kanalen, og hvor hendes veninde fra Aarhus er blevet af. Hun efterlyser hende på Facebook, og lidt efter lidt begynder underlige ting at ske for Sara, som hun til sidst ikke selv er herre over. Samtidig kæmper hun med en graviditet med komplikationer. Året efter sendes kriminalassistent Roland Benito en sen aften ud til Retspsykiatrisk Afdeling i Risskov til et mord og en fangeflugt. En sygeplejerske er brutalt myrdet af en patient, der afsoner en behandlingsdom for drabet på sin tre måneder gamle baby. Roland begynder sammen med den flygtedes forsvarsadvokat at interessere sig for sagen. Der er noget, der ikke stemmer. Anne Larsen arbejder på at få et journalistisk samarbejde med sin tidligere elev, Nicolaj. Også hun får interesse i den flygtede patient, og da hun selv er ivrig Facebook-bruger, opdager hun hurtigt sammenhængen. Der er noget galt i kvindens liv. Hvem er Sara Dupont?
Inger Gammelgaard MadsenLig bløder ikkeRolando Benito6Roland Benito kaldes en tidlig, varm sommermorgen ud til et bizart syn på Vestre Kirkegård. En grav er blevet åbnet i løbet af natten, og gravskænderen ligger død oven på kisten, der er tom. Det starter efterforskningen af sagen om en ung mand, som blev dræbt i en motorcykelulykke og nu er forsvundet fra sin grav. Samtidig må Roland og hans team opklare nogle makabre voldtægter og drab på unge piger i Aarhus. Andreas Spang har netop overtaget sin fars bedemandsforretning, da han opdager, at der er noget, der ikke er helt, som det skal være. Han prøver at finde ud af, hvordan hans far døde, og det får ham ud i en farlig situation, der også kommer til at involvere Roland Benito og hans hustru, Irene.
Inger Gammelgaard MadsenSlangerne giftRolando Benito7Endnu engang har Inger Gammelgaard Madsen skrevet en kriminalroman, som er både spændende og medrivende. Inger debuterede i 2008 med første bind i serien om den italienskfødte kriminalassistent Roland Benito, som arbejder ved Østjyllands Politi. I “Slangernes gift” holder kriminalassistent Roland Benito ferie i Napoli, da han bliver kontaktet af en ukendt dansk mand på en café. Den danske mands datter er forsvundet, og det sidste spor han har efter hende ender i Sicilien. Roland Benito er egentlig suspenderet fra arbejde, men tvinges ind i sagen om den forsvundne datter. En sag som i ”Slangernes gift” bringer ham på kant med den berygtede mafia.
Inger Gammelgaard MadsenDommer og bøddelRolando Benito8Tre drenge findes hængt i Tulips nedlagte slagteri i Brabrand. Første antagelse er, at det drejer sig om flere selvmord i den bølge, der har hærget i Aarhus gennem længere tid, men der er noget mistænkeligt ved disse selvmord. En af drengene er ramt af et projektil, og det er oplagt at sætte det i forbindelse med skuddet, som en betjent fra Østjyllands Politi affyrede mod tyve, som flygtede fra en sportsbutik i den indre by, en sag som DUP - Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker. Samtidig er en fange netop løsladt fra Statsfængslet Østjylland. Han har noget at hævne, og rusen bringer ham i kontakt med en underverden, der overskygger alt, hvad han tidligere har oplevet. Hvem er dommer, og hvem er bøddel?
Inger Gammelgaard MadsenBlodregnRolando Benito9Et spøgelsesskib ude af kontrol i Middelhavet styres af stormen direkte mod den lille badeby Palizzi Marina i Syditalien. En ung kvinde rejser til en flygtningelejr i Nordafrika, hvor hun skal arbejde for Læger uden Grænser. Hendes egentlige mål med rejsen er at finde sin donorfar, som hun har sporet dertil. Men hvem er han i virkeligheden? Rolando Benito efterforsker hos DUP en sag om en betjent, som mistænkes for at have stjålet fra den voldelige bande Black Swan under en ransagning. Betjentens seksårige søn kidnappes, og Benito bliver på grund af sin kones arbejde som frivillig i Dansk Flygtningehjælp viklet ind i sagen. En anden sag hos Østjyllands Politi får også hans opmærksomhed, da en drabsmand fra en af hans gamle, uopklarede sager tilsyneladende er vendt tilbage, en sag som Anne Larsen, journalist hos TV2 Østjylland, også er dybt involveret i. Det hele kulminerer med skæbnesvangre hændelser, der venter lige om hjørnet, og som kommer til at ramme dem alle.
Inger Gammelgaard MadsenFalkejagtRolando Benito10I "Falkejagt" er Anne Larsen, der arbejder som journalist hos TV2 Østjylland, taget med en gruppe unge til Christiansborg for at dække en demonstration mod regeringens asylstramninger. Hun begynder at få anonyme telefonopkald, der advarer hende om et forestående terrorangreb i Aarhus, men opringningerne siger ikke noget om, hvor i byen de vil finde sted. Samtidig finder en bølge af babykidnapninger sted i Aarhus-området. Rolando Benitos afløser hos Østjyllands politi, Anker Dahl, har nok at se til med sagen om de forsvundne spædbørn. Terrortruslen er på sit højeste i København og Aarhus, og Rolando Benito og DUP bliver sat på efterforskningen, som tvinger PET, Østjyllands Politi og DUP til at arbejde tættere sammen. Det er svært at se en sammenhæng i det hele, men som Anne Larsen, Anker Dahl og Rolando Benito lidt efter lidt trævles op, viser den sig at have et helt uforståeligt og uhyggeligt motiv.
Inger Gammelgaard MadsenBlå irisRolando Benito11I "Blå iris" af Inger Gammelgaard Madsen efterforsker politikommisær Rolando Benitos et brutalt drab på en ung teenagepige fra Østjylland. Flere måneder efter fejringen af sin 16-års fødselsdag bliver den forsvundne pige Iris Bøgh Lykkegaard fundet tortureret og kvalt under isen i en robåd. Over hendes hendes lig er blomsten Blå Iris blevet lagt. Men hvilken relation har blomsterne til mordet og hvem har myrdet den unge pige på så bestialsk vis? Den nyudnævnte politikommisær hos Østjyllands politi, Rolando Benitos, kommer på en makaber sag der ikke bliver gjort lettere af mistroiske kollegaer. Som sagen udvikler sig, opstår flere og flere motiver til drabet og gerningsmanden skal måske findes tættere på end Rolando aner.
Inger Gammelgaard MadsenGadepræstenRolando Benito12I krimien "Gadepræsten" af Inger Gammelgaard Madsen skal politikommissær Rolando Benito løse gåden om, hvad der er sket med en kvinde, som er fundet død i et hus i Lisbjerg Skov. Kvinden har været død i noget tid, og hendes ansigt er helt forslået. Sagen er problematisk, fordi der ikke er nogen, der kender kvinden eller kan regne ud, om hun er blevet myrdet eller ej. Situationen kompliceres desuden, da en gådefuld gadepræst begynder at besøge Rolando og hans kone, og politikommissæren ser sig nødsaget til at undersøge, om gadepræsten har noget at skjule.
Inger Gammelgaard MadsenNattelinjenRolando Benito13I ”Nattelinjen” af Inger Gammelgaard Madsen modtager Maja Halloweennat et mærkværdigt opkald på BørneTelefonens nattelinje, hvor hun arbejder. Opkaldet skræmmer hende men det kunne selvfølgelig bare være en spøg. Det viser sig dog at opkaldet har forbindelse til et mord i Skødstrup. En restaurantdirektør, hans kone og yngste datter er blevet myrdet i Skødstrup og samtidig er deres seksårige søn og tiårige datter forsvundet. Selv samme nat støder Ronaldo Benito og barnebarnet Marianne på en hund, der står midt på vejen og med blod på benet. ”Nattelinjen” af Inger Gammelgaard Madsen er en krimiroman, hvor enten tilfældet eller skæbnen råder. Journalisten Anne Larsen har netop fået nyt job og kommer tilfældigvis på halloweenmysteriet, der forbinder mordet, hunden og det mærkelige opkald på nattelinjen.
Inger WolfBrændte sjæleChristian Falk1Anton Jørgensen meldes savnet, men da sporene peger i retningen af en forbrydelse, må politiet erkende, at de står med en drabssag. Politiet tager kontakt til psykiateren Christian Falk. Han er ved at afslutte et forskningsprojekt om seriemorderes hjerner og opdager, at en deltager har løjet. Ved at skaffe indsigt i Antons sind, finder han også svar på spørgsmål om sig selv. Brændte sjæle er første bog i trilogien om Christian Falk.
Inger WolfKrage mandenChristian Falk2En 12-årig pige findes myrdet i en garage. Der er noget rituelt over mordet. Pigen har fået skåret ansigtet af, liget er arrangeret på køleren af en bil, og en krage vandrer rundt i garagen. Endnu en pige meldes savnet, og Christian bliver lagt under pres for at finde ud af, hvem Kragemanden er.
Inger WolfEn djævelsk planChristian Falk3En djævlesk plan er tredje og sidste bog i serien om Christian Falk. Christian sættes til at hjælpe med at lave en profil af gerningsmanden, da en ung handicappet mand findes dræbt i en swimmingpool. Pludselig er det Christian, der bliver jagtet, mens to hævngerrige fjender udnytter situationen. Christian står til at miste alt.
Inger WolfSort sensommerDaniel Trokic1Sort sensommer er den første bog om den indesluttede Daniel Trokic og modsætningen Lisa Kornelius. Den unge studerende og enlige mor Anna Kiehl er ikke vendt hjem efter en løbetur. Dagen efter findes hun nøgen med halsen skåret over og en buket tørrede skarntyde på brystet. Sagen fører Daniel frem til en anden sag om en forsvunden forsker.
Inger WolfFrost og askeDaniel Trokic2I anden bog i serien om Daniel og Lisa, Frost og aske, bliver en otteårig dreng fundet død i Giber Å. sagen leder Daniel på sporet af en mand med en stor billesamling, en dreng med dårlig samvittighed og en 30 år gammel drukneulykke i Giber Å. En smertelig historie blotlægges.
Inger WolfSangfuglenDaniel Trokic3Da Majas lig bliver fundet, tyder alt på selvmord: faldet fra en stor højde, snitsår på højre arm, forfølgelsesvanvid og voldsomme mareridt. Men Daniel og hans team føres i en anden retning af en blodprofil med spor af et ukendt stof, en tatoveret colombianer og en kompromisløs dyreaktivist. Sangfuglen er tredje bog i serien om Daniel Trokic og Lisa Kornelius.
Inger WolfHvepseredenDaniel Trokic4I Hvepsereden mistænkes forældrene til en dræbt teenagedreng for ikke at tale sandt. Drengen er blevet mishandlet, og rundt om liget ligger døde hvepse. Forældrene forklarer ikke de mange ar, drengen har på kroppen. Hvor er forbindelsen til hvepsene, en samler og en gammel voldtægtssag?
Inger WolfOndt vandDaniel Trokic5I Hvepsereden mistænkes forældrene til en dræbt teenagedreng for ikke at tale sandt. Drengen er blevet mishandlet, og rundt om liget ligger døde hvepse. Forældrene forklarer ikke de mange ar, drengen har på kroppen. Hvor er forbindelsen til hvepsene, en samler og en gammel voldtægtssag?
Inger WolfUnder en sort himmelDaniel Trokic6I Under en sort himmel sendes Daniel Trokic til Alaska. En familie er blevet skudt. Mor, far og søn er anbragt om et bord med et dukkehus og en bunke aske, men familiens 11-årige datter er forsvundet. Et vulkanudbrud truer, og Daniel må finde gerningsmanden og pigen, inden det er for sent.
Inger WolfDet perfekte sted at døDaniel Trokic7Daniel Trokic sendes til Japan for at undersøge sagen om en ung dansker, der er fundet død i Japans mest berømte selvmordsskov. Det japanske politi afskriver det som selvmord, men nogen har sendt et brev til afdødes far om en båndoptagelse, som peger i en anden retning. Det viser sig at handle om et ondsindet drab med forbindelse til en af de mest modbydelige forbrydelser i Japans historie.
Inger WolfPyromanen - SorgerKlara Larsen1I en lille jysk by brænder et hus ned. Branden er påsat, og en lille dreng er brændt inde. Han har været spærret inde i et skab. Brandefterforskeren Klara Larsen tilkaldes sammen med sin makker Sebastian Vinther. Det står hurtigt klart, at Klara selv har et mørkt traume fra fortiden, som vækkes til live af ilden. Sorger er første bind i en ny og spændende krimiserie.
Jens Henrik JensenWienerringenDebut romanen1Under arbejdet med at infiltrere et nynazistisk miljø i Berlin får den tyske efterretningsagent Monica Haldemann fat i livsfarlige oplysninger, der kan afsløre den hemmelige nazistiske organisation Wienerringen. Monika følger med da Wienerringen sender et professionelt bjergningshold af sted til Danmark for at søge efter en skat, der befinder sig i en sunket ubåd fra 2. verdenskrig. Men i havet ud for Anholt har fem dykkervenner med danskeren Thomas Larsen i spidsen allerede lokaliseret ubåden og er i gang med deres egen operation under vandet.
Jens Henrik JensenKællingen i KrakowKazanski trilogien1"Kællingen i Kraków" er første bog i den nervepirrende krimitrilogi om CIA-agenten Jan Jordi Kazanski. Selvom Kazanski er tvunget på sygeorlov, bliver han kaldt tilbage i aktiv tjeneste, da en gammel kontakt fra koldkrigstiden beder om CIAs hjælp i en stor sag. Til gengæld tilbyder den kvindelige kilde, Kællingen, en række afgørende oplysninger om mordet på en russisk efterretningsofficer i Moskva. Kazanski sendes til Polen for at finde kontakten, men Kællingen ønsker tilsyneladende ikke at blive fundet. I "Kællingen i Kraków" fører sporene efter Kællingen Kazanski dybt ned i den kriminelle underverden, hvor Kællingen viser sig at være en legende. Kazanskis jagt bliver dog hurtigt dybt besværlig, eftersom både amerikanske agenter og den russiske mafia ønsker ham død.
Jens Henrik JensenHofnarren i MurmanskKazanski trilogien2 "Hofnarren i Murmansk" er andet bind i Jens Henrik Jensens anmelderroste trilogi om CIA-agenten Jan Jordi Kazanski. Da en lokal ishavsfisker får en afhugget, tatoveret arm i sit net, skydes et højspændt internationalt spil mellem efterretningstjenester i gang. Armen viser sig at tilhøre CIAs kontakt i Murmansk og Kazanski drager naturligvis til den mørke havneby for at følge det blodige spor, der leder ham til fældende beviser på dumping af atomaffald i Barentshavet. I thrilleren "Hofnarren i Murmansk" opdager Kazanski snart Murmansks kriminelle bagside, der styres af dystre aktører såsom en dekadent albino og en kvindelige russisk militsløjtnant. Andre udgaver: Bog, paperback, brugt Bog, hardback, brugt Bog, indbundet, brugt Bog, ukendt format, brugt Lydbog, download E-bog, ePub
Jens Henrik JensenUlven i Banja LukaKazanski trilogien3Vores alle sammens CIA-mand, Jan Jordi Kazanski, slapper af og mindes tidligere meritter i Madrid. Kazanski bliver sat på en mission, som han til at begynde med takker nej til, men alligevel ender med at blive en stor del af, da det viser sig, at hans elskede Ewa Siwonia er forsvundet på sporet efter "Ulven i Banja Luka" fra den jugoslaviske borgerkrig. Samtidig er man i CIA's hovedkvarter i USA bekymret, da Kazanski drager af sted i det mørke for at finde sin kvinde og en mulig fjende. I "Ulven i Banja Luka" skal det vise sig, om man kan stole på dem, som viser en tillid eller om det en fælde det hele.
Jens Henrik JensenDe hængte hundeOxen1 Selvom Niels Oxen er Danmarks mest dekorerede soldat nogensinde, hutler han sig gennem tilværelsen i Københavns nordvestkvarter, hvor han lever af at samle flaskepant og spise madaffald fra supermarkeder. For at få fred for sine indre dæmoner, vælger det tidligere medlem af Jægerkorpset i "De hængte hunde" at rejse til Nordjylland og slå sig ned i Rold Skov. Men drømmen om det simple liv, bliver hurtigt til et mareridt for Niels Oxen. Efter et natligt besøg på et middelalderslot i skovens udkant mistænkes han nemlig for drabet på slotsherren, en tidligere ambassadør og stifter af en indflydelsesrig tænketank. Politiets Efterretningstjeneste og den uortodokse opdager Margrethe Franck dukker hurtigt op på gerningsstedet, og før Oxen får set sig om, bliver han i "De hængte hunde" hvirvlet ind i den dramatiske efterforskning af en række gådefulde drabssager, der tilsyneladende kun har ét tilfælles: hængte hunde. Andre udgaver: Bog, paperback, brugt Bog, hardback, brugt Bog, hæftet, brugt Bog, ukendt format, brugt Lydbog, download E-bog, ePub
Jens Henrik JensenDe mørke mændOxen2Med "De mørke mænd" er Jens Henrik Jensen klar med opfølgeren til De hængte hunde, som var første bind i serien om Niels Oxen. Niels Oxen er forhenværende jæger- og elitesoldat. Han var den højest dekorerede soldat, men denne titel er skyld i mange ar og Oxens afstand til samfundet. Han har slået sig ned i Rold Skov, men det er som om, at sagerne alligevel finder vej til hans gemmested. I "De mørke mænd" bliver en museumsinspektør myrdet, og selvom der kun er få, der kan regne den ud, så har mordet altså en lille forbindelse til Niels Oxen.
Jens Henrik JensenDe frosne flammerOxen3I "De frosne flammer" af Jens Henrik Jensen står krigsveteranen Niels Oxen overfor en beslutning, der både kan koste ham friheden og livet. Kan hans tidligere makker hjælpe ham? Niels Oxen har magtnetværket Danehof lige i hælene, men overlever ved et mirakel. Samtidig tror det danske politi, at han har begået et mord, og derfor virker det håbløst ligegyldigt hvad Oxen gør. Han beslutter sig for at slå sig sammen med to tidligere PET-folk, for at kæmpe kampen for retfærdighed. Men kan det overhovedet lade sig gøre, og får de nogensinde deres liv igen?
Jens Henrik JensenLupusOxen4I denne fjerde bog i Jens Henrik Jensens geniale og anmelderroste krimisere om krigsveteranen Niels Oxen, rejser Oxen til Midtjylland for at opspore en forsvunden person. Oxen fører egentlig en fredelig tilværelse i sit hjem i Vangede, hvor hans hovedfokus er på at forbedre forholdet til sin søn. Da en tidligere PET-chef beder ham om at opklare en forsvindingssag i Jylland, afslår Oxen derfor også først opgaven. Oxen bliver dog overtalt til at drage til Harrild Hede, da han finder på at tage sønnen med og slå efterforskningen sammen med en hyggelig vinterferietur. I "Oxen - Lupus" drager far og søn derfor ind i et område kendt for ulve. Der er dog mere end én slags ulve, der er med til at gøre den overkommelige opgave til et farligt forsøg på at afdække fortidens hemmeligheder.
Jens Henrik JensenGladiatorOxen5“Gladiator” af Jens Henrik Jensen er den nyeste bog i den populære ‘Oxen’-serie om den tidligere jægersoldat Niels Oxen. I “Gladiator” er Niels Oxen modvilligt startet i behandling for den PTSD, der har plaget ham i adskillige år. Den kvindelige psykolog, der skal hjælpe Oxen, vækker en masse følelser i den gamle jægersoldat, og han indvilliger glædeligt i at være leder for en gruppe veteraner med PTSD på en overlevelsestur. Da han kommer tilbage fra turen, venter der en glædelig overraskelse. Mossman fra PET er egentlig gået på pension, men han hjælper til på en sidste sag. De har brug for Niels Oxens overblik og efterforskningsevner i en makaber sag, hvor adskillige krigsveteraner er blevet likvideret rundtomkring i landet. Da han indvilliger i at hjælpe, bliver han genforenet med Margrethe Franck som han tidligere har arbejdet sammen med, og de to går i gang med efterforskningen. Det forløber dog ikke uden problemer, og snart er Niels Oxen forsvundet, og Margrethe indleder en desperat eftersøgning. Det bliver hurtigt et kapløb med tiden og et spørgsmål om liv eller død.
Jens Henrik JensenPilgrimOxen6I Jens Henrik Jensens "Pilgrim" er Niels Oxen dybt tynget af fortiden og de uskyldige ofre han har bragt. Han søger derfor væk for at vandre og lade tankerne få ro. Imens er hans makker fra PET, Margrethe Frank, kommet i konflikt med ledelsen og blevet suspenderet. Ud af det blå bliver de kontaktet af den tidligere PET–chef Axel Mossman, der har brug for deres hjælp med et hemmeligt køb af oplysninger fra en bank i Panama. Samtidig arbejder de med den unge betjent Sally Finnsen om at opklare den uopklarede sag, der stadig hjemsøger dem. Deres dybdegående efterforskning tager dem på sporet af en mystik mand og et netværk af usynlige kræfter. Men hvem holder hånden over ham, hvordan er Panama-sagen forbundet og hvorfor lyver Mossman? Deres jagt på svar tager dem tæt på sandheden. Og døden…
Jens Henrik JensenØkseskibetPortland trilogien1Under et politikursus i Estland kommer Nina Portland på sporet af en mystisk sag, der har naget hende siden hendes første år i politiet. Den ti år gamle efterforskning af mordet på fem besætningsmedlemmer ombord på et skib i Nordsøen blev aldrig afsluttet. Den eneste overlevende - og derfor den eneste mistænkte - var en russisk sømand, der gik fri grundet manglende beviser. I "Økseskibet" begynder den esbjergensiske kriminalassistent at grave i sagen, men hun åbner for en hvesperede, der ekspoderer op i ansigtet på hende. Snart tiltrækker Ninas private efterforskning opmærksomhed fra uønskede steder og da hun endelig indser, at hendes opgør med fortiden er livsfarligt, er det for sent at bakke ud. "Økseskibet" er første bind i Jens Henrik Jensens anmelderroste thrillerserie om kriminalassistent Nina Portland.
Jens Henrik JensenKulmandenPortland trilogien2Da lynet slår ned i kulbjergene ved kraftværket i Esbjerg, afdækker det liget af en ukendt mand, dræbt med knivstik. Dette bliver starten på en ny dramatisk sag for kriminalassistent Nina Portland - en gådefuld sag, der kun bliver mere mystisk, da endnu et lig dukker op. Nina får mistanke om en sammenhæng mellem mordene og en gammel dames tilsyneladende naturlige død i en lejlighed i Esbjerg. Ninas intuitation bliver bekræftet da kvindens autistiske søs forsvinder, skræmt for vid og sans. Før hunn ved af det, er hun selv jaget vildt. I "Kulmanden" fortsætter hun, på trods af personlig fare, sin søgen efter sandheden. En søgen, der fører hende verden rundt, selvom alle veje fører tilbage til Esbjerg.
Jens Henrik JensenSpøgelsesfangenPortland trilogien3Nina Portland bliver til alles overraskelse fjernet fra en sag om en blodig bandekrig i Esbjerg for i stedet at blive sendt ud på en banal opgave om et forulykket privatfly ved Vesterhavet. Det viser sig, at flystyrtet ikke er så almindeligt, som hun umiddelbart troede, men derimod at det handler om storpolitik. Hvem var den person på flyet, som ingen kendte til, men som netop er forsvundet som dug for solen? Og har bandekrigen noget med flystyrtet at gøre?
Jesper SteinPapa5På et hotel i Berlin møder den albanske mafiahåndlanger Bashkim en frygtindgydende dansk gangster. Narko og penge skifter hænder, og de aftaler en ny handel med store mængder våben – sælgeren er den russiske mafiaboss Papa og køberen colombianske FARC. Samtidig bliver 143 bankbokse tømt i en kælder ved Nørreport i København. Vicepolitikommissær Vicki Thomsen skal opklare sagen, og hun bliver fra første færd modarbejdet af sine midaldrende mandlige kolleger i Røveri. Ingen ved, hvad boksene præcist indeholdt, men det står hurtigt klart, at det har en forbindelse til russiske kriminelle. Vicki Thomsens tidligere kollega Axel Steen har skiftet job og er blevet ansat som undercoveragent i PET. Det bringer ham til Amsterdam, hvor han infiltrerer kriminelle miljøer. Han er den fødte agent, men en ny opgave udvikler sig til den farligste og mest omkostningsfulde aktion, han nogensinde har været involveret i. Papa er en rå krimi om at flygte fra sig selv og blive en anden, umulig kærlighed og om fædre og svigt, der får fatale konsekvenser. Jesper Stein er født 1965 i Århus. Han er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet som kriminalreporter og litteraturjournalist. I 2015 valgte han at hellige sig jobbet som fuldtidsforfatter. Uro, der udkom i 2012, var hans debut som skønlitterær forfatter. I 2013 udkom bind to i serien om vicepolitikommissær Axel Steen, Bye Bye Blackbird, i 2014 fulgte tredje bind, Akrash, og i 2015 udkom bind fire, Aisha, som sikrede ham prisen De Gyldne Laurbær. De udenlandske rettigheder til Jesper Steins romaner er solgt til bl.a. Tyskland, Italien, Island, Norge, Holland og Sverige.
Jesper SteinUroAxel Steen1“Uro” er titlen på Jesper Steins skønlitterære debut. Handlingen udspiller sig i København i 2007 og i særdeleshed i dagene omkring rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej. Hvad der ellers finder sted, foruden vilde optøjer, larm og ballade, er et mord, der er sket, mens rydningen fandt sted. Vicepolitikommissær Axel Steen bliver i “Uro” sat på sagen. Den myrdede er iført sort elefanthue og combatstøvler, hvorfor mistanken straks føres mod politiet. Det er nemlig dem, som har haft kirken under bevogtning, mens rydningen har fundet sted. En videooptagelse kan give svaret, men besidderen af optagelsen er flygtet. Kan de nå at få fat i ham, før det er for sent?
Jesper SteinBye Bye BlackbirdAxel Steen2"Bye bye Blackbird" er titlen på Jesper Steins rå københavnerkrimi om en serievoldtægsforbryder på Nørrebro. Denne krimi lever uden tvivl op til Steins debutbog, som er blevet solgt til udgivelse i en række europæiske lande. I "Bye bye Blackbird" befinder vi os på Nørrebro i København, hvor manden i midten er vicepolitikommisær Axel Steen. Axel Steen er godt og grundig træt af sin kedelige hverdag, da et enkelt opkald bringer ham tilbage til den sag, han gik alt for langt ind i og som kostede ham sit ægteskab. Sagen om Marie Schmidt, der blev fundet dræbt i Ørstedsparken.
Jesper SteinAkrashAxel Steen3"Akrash" er den tredje bog i Jesper Steins hårdkogte krimiserie om vicepolitikommissær Axel Steen. Axel Steens overordnede, Jens Jessen, modtager et ubehageligt tip om, at der befinder sig en muldvarp for den russiske mafia centralt i den danske politietat. Stikkerens identitet er usikker, men Jessen har snævret sin liste over mistænkte ned til fem navne. Blandt de mistænkte er Axel Steen. Axel Steen er på sit livs nedtur og nærmer sig drastisk bunden. Med sin tætte kontakt til Nørrebros bandemiljø og et eskalerede stofmisbrug, er Axel Steen ikke den ideelle vicepolitikommissær. I "Akrash" er Axel Steen under Jessens falkeblik, alt imens han må overskride enhver personlig grænse for at genvinde sit omdømme og rense sit navn.
Jesper SteinAishaAxel Steen4En mand findes lemlæstet og torteret til døde i en penthouselejlighed i Amagers prestigebyggeri 8tallet. Vicepolitikommissær Axel Steen sættes på sagen, der bliver hans første, siden han knap to år tidligere var en hårsbred fra at miste livet under en storstilet undercoveroperation. Axel Steen er mærket. Han har fysiske men, hans datter lider af angst for, at han skal dø, han har været nødt til at forlade sit elskede Nørrebro, han har fået ny chef, ny kæreste og ny makker, og han kæmper mod sin lyst til at give efter for de gamle dæmoner, der tidligere har styret hans liv. Nu står han midt i en spektakulær drabssag, der har alles bevågenhed. Offeret i 8tallet er den midaldrende Sten Høeck, sikkerhedschef i Mærsk, tidligere ansat i PET’s antiterrorkorps og veritabel kvindebedårer. Da Axel retter blikket mod en tre år gammel terrorsag, støder hans privatliv sammen med efterforskningen, og han møder mere modstand end nogensinde før. AISHA er en rå københavnerkrimi om en mand, der blot ønsker retfærdighed for ofrene – koste, hvad det vil. Som sine anmelderroste forgængere URO, BYE BYE BLACKBIRD og AKRASH foregår den i et nutidigt storbymiljø.
Jesper SteinSoloAxel Steen6Axel Steen er blevet lykkeligt gift og har fået et job som sikkerhedsrådgiver for en stor investeringsbank. Alle tegn tyder på at en af bankens medarbejdere har snydt, og det er Axels opgave at afskede manden uden at indblande myndighederne. Dette bliver begyndelsen på en læng række blodige begivenheder i en klassedelt verden, hvor penge er gud. Samtidig er Vicki Thomsen blevet tildelt en mordsag, hvor intet er, som det ser ud, og ingen er villige til at udtale sig til politiet. Mordet på den ung indvandrer med bandebaggrund synes uopklarligt uden spor, hvilket får Vicki til at kontakte sin gamle chef, Axel Steen, der kendte den afdøde. I Jesper Steins fænomenale "SOLO" har Axel dog for længst brændt alle broer til sit gamle liv. "SOLO" er sjette bind i Jesper Steins populære krimiserie om Axel Steen.
Julie HastrupEn torn i øjetRebekka Holm1"En torn i øjet" er første bind i Julie Hastrups krimiserie om den 35-årige efterforsker hos Rigspolitiets Rejsehold, Rebekka Holm. Anna, en ung og køn pige, findes brutalt myrdet i en skov tæt på Ringkøbing. Rebekka er selv vokset op i byen, men i 16 år har hun holdt sig væk. Men hvorfor? I "En torn i øjet" tager Rebekka Holm tilbage barndomsbyen for at opklare mordet på Anna. Et mord, som viser sig at have mange potentielle mordere. Sammen med en lokal politimand går hun dybt i sagen, men de to hvirvles hurtigt ind i et spind af løgne, svigt og bedrag, og sagen trækker tråde tilbage i tiden.
Julie HastrupDet blinde punktRebekka Holm2"Det blinde punkt" er den spændende fortsættelse til den første bestsellerkrimi om drabsefterforskeren Rebekka Holm. Rebekka Holm bliver sat på sagen, da en midaldrende socialrådgiver findes myrdet på Kastellet. Desværre blev hun først fundet efter en gartner uforvarende kørte hende over med sin plæneklipper. Rebekka og partneren Reza Aghajan har kun få spor at gå efter. Rebekka bliver samtidig involveret i en anden sag, da der er en serie-voldtægtsmand løs i København og Sverige. Svensk politi vælger at sende en efterforsker til Danmark. Mens Rebekka kæmper med efterforskningen i "Det blinde punkt", begynder personlige problemer dog at trænge sig på.
Julie HastrupBlodig genvejRebekka Holm3
Julie HastrupPortræt af dødenRebekka Holm4
Julie HastrupFarlig fortidRebekka Holm5
Julie HastrupMirakelmandenRebekka Holm6
Julie HastrupBlodsporRebekka Holm7
Julie HastrupVildskudRebekka Holm8"Vildskud" er endnu en fængslende krimi i Julie Hastrups serie om drabsefterforskeren Rebekka Holm – den 8. bog i Rebekka Holm-serien. I ”Vildskud” mister en kvinde sin lille datter i Italien under en ferie. Tabet er ikke til at bære, kvinden er knust. Derfor begynder hun i en særlig sorggruppe for mennesker med kompliceret sorg. En dag dukker den unge kvinde Mille op i gruppen. Hun kommer med en voldsom sorg, men også med en rasende hævntørst, som langsomt breder sig i gruppen. Hvor langt vil de gå for at hævne deres tab? Sideløbende i bogen er drabsefterforsker Rebekka Holm i krise. Efter et drabsforsøg er hendes svenske kæreste og kollega, Niclas, ikke mere den Niclas, hun kendte. Måske bliver han det aldrig igen. Mens hun kæmper med at acceptere udsigterne, bliver hun kontaktet af en barndomsven, hvis søn Elias har modtaget anonyme trusler. Selv får Rebekka en stribe tavse, anonyme telefonopkald. Kan der være en forbindelse? Pludselig er Elias væk. Rebekka får flere mystiske opkald. Og i sorggruppen vokser hævntørsten i styrke og fører til ulykker – og drab. ”Vildskud” er en tankevækkende og nervepirrende krimi; en bog om sorg, hævn og selvtægt.
Jussi Adler OlsenKvinden i buretAfdeling Q1Folketingspolitiker Merete Lynggaard forsvandt for flere år siden som dug for solen. Nogen gætter på mord, mens andre tror, der er tale om selvmord. Sidst Merete blev set, befandt hun sig på færgen med sin bror, som grundet manglende sprog ikke er til megen nytte. Vicekriminalkommisær Carl Mørck bliver som leder af afdeling Q mange år senere sat på denne henlagte sag, og i "Kvinden i buret" går det hurtigt om for Carl og hans assistent Assad, at der er tale om en sag, som slet ikke er afsluttet, men som snart når sin ende.
Jussi Adler OlsenFasandræberneAfdeling Q2I "Fasandræberne - filmudgaven" får vicekriminalkommisær Carl Mørck sammen med sin assistent Assad fingrene i en yderst gammel sag om et mord fra 1987 på et søskendepar. Sagen er egentlig opklaret, men af en eller anden besynderlig grund dukkede den op på Mørcks kontor. Carl Mørck og Assad kigger lidt i sagen og det går hurtigt op for dem, at der er en grund til, sagen igen er dukket op. Der er for mange huller og de streger, de kan tegne, fører tilbage til landets tre mest magtfulde mænd.
Jussi Adler OlsenFlaskepost fra PAfdeling Q3Oppe i Skotlands yderste ende, på politistationen i Wick, havde en flaske stået gemt hen i ganske lang tid. Da den gamle flaskepost med et skræmmende indhold ad omveje lander i Afdeling Q´s kælderlokaler på politigården, bliver Carl Mørck og hans assistent Assad draget ind i en uhyggelig sag om forsvundne søskendepar, som aldrig er blevt meldt savnet af deres forældre.
Jussi Adler OlsenJournal 64Afdeling Q4Mens Carl Mørck har personlige problemer i en mordsag, får et overfald på Vesterbro den stædige Rose til at grave i luderen Rita Nielsens sag, der ligger i bunken af henlagte sager i kælderen under Politigården. Da Carl og Assad presses til at tage sig af den, trækker den betændte tråde til en isoleret ø, hvortil staten deporterede "letlevende" kvinder og overlod dem fortabte til deres skæbne. For nogle betød det endeløst misbrug og magt, for andre var det helvede på jord. En djævel beredte vejen, og den naive pige, Nete, lærte at gå på den, så selv Carl og Assad får konsekvenserne at føle.
Jussi Adler OlsenMarco effektenAfdeling Q5’Verdens kedeligste dag’ kaldte en avis den 11. april 1954. Men for drengen Marco var det dagen, som fostrede det værste, der nogensinde kunne overgå ham: fødslen af hans farbror, Zola, som årtier senere koldt og kynisk nedbryder og misbruger mennesker og tvinger klanens medlemmer ind i kriminalitet. Marco må bruge sit gode hoved til tiggeri, lommetyverier og indbrud. Han er dygtig, men afskyr sin tilværelse og alt det, Zola står for. Og da han opdager, at familien vil gøre ham til krøbling, er der ingen anden udvej end at flygte og komme så langt væk som muligt. De grusomme realiteter indhenter Marco, da han måneder efter flugten konfronteres med en plakat af en savnet mand. En mand, hvis lig han har set i nærheden af sit hjem. Efter det kæmper Marco ikke alene for sin tilværelse, men også for sit liv. Zola er på sporet af ham. Skal Marco bruge sin viden til at få gjort op med Zola og resten af klanen, der inkluderer hans far? Skal han involvere politiet? Kan han bevise noget? Hvad Marco ikke ved er, at det ikke kun er familien, der ønsker ham slået ihjel. Men det ved de til gengæld i Afdeling Q, for langsomt hvirvles Carl, Assad og Rose ind i sagen, der trækker dødsensfarlige tråde til korruption og alvorlige forbrydelser helt op på ministerplan - og langt ud i Afrikas jungle.
Jussi Adler OlsenDen grænseløseAfdeling Q6Midt i sin sædvanlige hårdt tilkæmpede morgenlur med benene på skrivebordet i kælderen på Politigården, får Carl Mørck, leder af Afdeling Q, en opringning fra en bornholmsk kollega. "Ja, undskyld, jeg forstyrrer dig, men måske har du lidt tid til at høre på mig." Men Carl er afvisende, da han bliver klar over, at han er ved at blive prakket en ny sag på, og så bliver røret i den anden ende lige så stille lagt på. Kun få timer efter er konsekvenserne fuldstændig uforudsigelige og Carls egenrådige assistent Rose mere rasende end normalt. Hårdt presset fører han Afdeling Q ind i en sytten år gammel og ekstremt tragisk sag om en ung, livsglad kvinde, der forsvandt fra sin højskole og blev fundet dræbt, hængende i et træ. Den særdeles jordbundne Carl står nu foran en besværlig og mystisk efterforskning, alt imens en dygtig manipulator med jernvilje beskytter sig selv og sine med alle tilgængelige midler og ikke lader nogen eller noget komme i vejen. Undervejs og i kompromisløse, alternative miljøer bliver Rose, Assad, Carl og den nytilkomne Gordon udfordret på alle tænkelige måder, og gamle sager og hemmeligheder truer med at vælte firkløveret omkuld.
Jussi Adler OlsenSelfiesAfdeling Q7Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået.Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne? Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?
Jussi Adler OlsenOffer 2117Afdeling Q8I "Offer 2117" i serien Afdeling Q - Bind 8" af Jussi Adler-Olsen bliver Assads dystre hemmeligheder udfoldet, imens han sammen med Carl Mørck og resten af Afdeling Q skal løse en krævende opgave. Assad kender vi som en mand med en veludviklet humor, et imponerende sprogøre og formidable nærkampsevner. Men hans mørke fortid har indtil nu været ukendt. Med "Offer 2117” stifter vi nærmere bekendtskab med Assads voldsomme personlige historie og baggrund. Jussi Adler-Olsens uhyre populære serie om Afdeling Q med Carl Mørck, Gordon, Rose og Assad fortsætter i dette 8.bind, hvor vi kommer helt tæt på Assads fængslende forhistorie.
Jussi Adler OlsenNatriumcloridAfdeling Q9"Natrium Chlorid" er 9. bog i Jussi Adler-Olsens krimiserie om Afdeling Q og Carl Mørck, som skal opklare en række urovækkende selvmord og ulykker, mens et skræmmende mønster tegner sig. Et selvmord i 2020 har berørt Marcus Jacobsen dybt. Men noget ved sagen er stadig uopklaret, og derfor indledes efterforskningen på ny af efterforskeren Carl Mørk og hans Afdeling Q. Sagen forgrener sig hurtigt, og et skræmmende mønster opstår blandt en række markanter personers dødsfald, der ved første øjekast ligner ulykker og selvmord. Rose, Assad, Gordon og Carl må indse, at det er kun er et spørgsmål om tid, før næste offer må lade livet… I "Natrium Chlorid" sætter Jussi Adler-Olsen Afdeling Q på en alvorlig prøve, mens de med sort humor og sammenhold må håndtere den verserende coronakrises restriktioner og en dyster sag fra fortiden.
Jussi Adler OlsenSyv m2 med låsAfdeling Q10Den ultimative finale. Hemmeligheder udfoldes og afsløres – Afdeling Q er tilbage og presses til det yderste. Anden juledag 2020. Carl Mørck sidder i håndjern på bagsædet af en politibil med kurs mod Vestre Fængsel. Efter 15 år har den voldsomme sømpistolsag indhentet ham, og anklager om narkosmugling og drab truer med at ødelægge hans liv og karriere. Kollegerne hos Københavns Politi vender ham ryggen, og det går snart op for Carl, at hans liv er i overhængende fare blandt de indsatte voldsmænd, svindlere og korrupte betjente. Men hvem er det, der har sat en milliondusør på Carls hoved – og hvorfor? Mens Carl Mørck kæmper i blinde mod den ukendte bagmands håndlangere, må Rose, Assad og Gordon gå imod en direkte ordre fra drabschefen og forsøge at udrede sømpistolsagens lange, indviklede tråde. I Afdeling Q-seriens længe ventede finale er verden vendt på hovedet. De gode viser sig som onde, de onde som gode, og ofrene som de stærkeste. JUSSI ADLER-OLSEN debuterede i 1997 med Alfabethuset og skrev siden Og hun takkede guderne og Washington Dekretet. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q Kvinden i buret. Herefter fulgte Fasandræberne, Flaskepost fra P, Journal 64, Marco Effekten, Den grænseløse, Selfies, Offer 2117, Natrium Chlorid og i 2023 bind 10 Syv m2 med lås. Bøgerne om Afdeling Q udgives på over 40 sprog og topper jævnligt bestsellerlisterne i særligt Tyskland, Norge og Holland. De første seks bind i serien er filmatiseret, og flere er på vej.
Katrine EngbergKrokodillevogterenKørner1En tidlig morgen i indre København bevæger folkepensionist Gregers Hermansen sig forsigtigt ned ad bagtrappen med sin skraldepose. Hos underboen står køkkendøren på klem. Det bekymrer Gregers, som kigger diskret ind for at se, om der er noget galt, men snubler og falder ind i lejligheden. Da han kommer til sig selv, opdager han, at han ligger oven på det blodige lig af en ung kvinde. Det bliver begyndelsen på et mareridt for beboerne i byhuset og for kriminalbetjent Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner. Ikke mindst fordi det snart viser sig, at en anden af husets beboere skriver på en krimi - en krimi, hvor netop en ung kvinde i lejligheden under Gregers er blevet myrdet. "Krokodillevogteren" er første bog i serien om Jeppe Kørner og Anette Werner. Læs også Blodmåne og Glasvinge af Katrine Engberg.
Katrine EngbergBlodmåneKørner2Det er isvinter i København. En mand findes død i en snedrive i Ørstedsparken. Politiet tror først, det er en hjemløs, der er frosset ihjel. Men offerets halvt opløste mund viser hurtigt, at der er tale om et yderst grusomt mord. Politiassistent Jeppe Kørner er netop kommet hjem fra en lang rejse med fornyet livsmod i bagagen. Men feriestemningen fordamper hurtigt, da sagen udvikler sig, og Jeppe bliver personligt involveret. For tingene er ikke altid, som de ser ud. Det ved Esther de Laurenti, pensionist og snushane, bedre end nogen anden. Hun går politiassistenterne Jeppe Kørner og Anette Werner i bedene og begynder sin egen efterforskning.
Katrine EngbergGlasvingeKørner3Det er efterår i København. Slagregnen falder over byen, da liget af en nøgen kvinde bliver fundet i et springvand på Strøget. Hun har bizarre, symmetriske snit på kroppen og er forblødt til døde – en drabsmetode, politiet aldrig har set før. Efterforskningen fører politiassistent Jeppe Kørner og hans kolleger ind i sundhedsvæsenet, blandt behandlere, patienter og pårørende, hvor omsorgen er stor og ambitionerne høje. Jeppes makker, Anette Werner, er på barsel, og han skal i stedet køre parløb med den ældre, adstadige politiassistent Falck. Imens forsøger Anette at falde ind i rollen som mor og samtidig tage del i opklaringen fra sidelinjen. Det sidste er nemmere end det første. Men ikke ufarligt. Og snushanen Esther de Laurenti? Hun lider af tungsind og opsøger en psykiater, der selv bærer på mørke hemmeligheder. Nettet strammes til, men om hvem? Dem, som lider under et skrøbeligt sind, eller dem, der tager sig af dem?
Katrine EngbergVådeskudKørner4Det er forår, og kirsebærtræerne er ved at springe ud, da teenagedrengen Oscar forsvinder en eftermiddag i april. Han er det mellemste barn i en kulørt og meget velhavende familie, der bor i Indre by. Det eneste spor efter drengen er et kryptisk brev – et citat fra en roman – som ingen kan tyde. Er det en bortførers forsøg på at vildlede politiet, et afskedsbrev til familien fra en martret teenager eller noget helt tredje? Jeppe Kørner og Anette Werner tilkaldes, og en større eftersøgning sættes i gang. Jeppe forsøger at finde sin rolle i forholdet til Sara og hendes to døtre, mens Anette er tilbage efter barsel og i bedre form end nogensinde før. Esther er endelig kommet i gang med at skrive sin roman, og måske kan hendes litterære indsigt hjælpe efterforskningen undervejs. Inden det er for sent. Vådeskud er 4. bind i serien med efterforskerne Kørner & Werner og snushanen Esther De Laurenti.
Katrine EngbergIsolaKørner5"Isola" er det 5. bind i Katrine Engbergs krimiserie om politiefterforskerne Kørner & Werner, som skal opklare en makaber sag om et halvt lig fundet i en kuffert. I ”Isola” møder vi igen Anette Werner, der kommer på en bizar sag, da halvdelen af en opskåret menneskekrop findes i en kuffert. Hun står i spidsen for efterforskningen, men er på egen hånd og uden assistance fra makkeren Jeppe Kørner, som er taget på orlov på Bornholm. Her vil hanblive og arbejde hele vinteren med at fælde træer. Uden afgørende spor i sagen må Werner se sagen fra nye vinkler og række ud. I bogen møder vi også igen den pensionerede lektor og nu mere ensomme krimiforfatter Esther de Laurenti, der slider med at skrive en biografi færdig om den kvindelige antropolog Margrethe Dybris, da hun kommer på sporet af sagen om kropsdelene i kufferten.I denne bog, er det første gang i serien, at handlingen også udfolder sig uden for de københavnske volde. Afsondring og ensomhed er temaer, der bringes i spil ”Isola” – ikke mindst i bogens motto: Intet menneske er en ø.
Lars KeplerHypnotisørenJoona Linne1Paperback-genudgivelse.Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil ...Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere også med hypnose. En nat i begyndelsen af december kaldes han til Karolinska Sygehus, hvor en 15-årig dreng ligger hårdt såret - tilsyneladende den eneste overlevende i en familiemassakre i et rækkehus i en forstad til Stockholm.Det viser sig, at der også er en ældre søster. Hende vil man finde, før morderen gør det, og kriminalkommissær Joona Linna beslutter sig for at bruge utraditionelle metoder: Han vil have Bark til at forhøre drengen under hypnose for at få et signalement af morderen. Men da Bark giver efter for politimandens bøn om hjælp, og dermed bryder sit gamle løfte, sættes en skræmmende handlingskæde i gang ...Sammen med Joona Linna må Bark i løbet af nogle nerveopslidende decemberdage i et Stockholm, der er ved at lukke ned i sne og sjap og forskanse sig i julehygge indendørs, konfrontere sig selv med fortrængte kapitler af sin egen historie og med de mørkeste kapitler af sine medmenneskers fortid.Det bliver en intens og chokerende tour de force gennem - i mere en én forstand - øde og kuldslåede egne. I jagten på en forbryder, der tilsyneladende er besat af det stærkeste og mest sårbare menneskelige punkt: relationen mellem forældre og børn. Hypnotisøren er første bind i serien om kriminalkommissær Joona Linna.
Lars KeplerPaganinikontraktenJoona Linne2En smuk sommerdag bliver liget af en druknet kvinde fundet ombord på en sejlbåd drivende i Stockholms skærgård. Senere samme dag bliver en mand fundet hængt i et fuldkomment møbelfrit rum i sin herskabslejlighed på Östermalm. I "Paganinikontrakten" efterforsker Joona Linna stædigt disse to mystiske og umiddelbart uforbundne dødsfald, som andre efterforskere har besvær med at opklare. Da Joona opdager en forbindelse mellem de to mord, begynder efterforskningen dog for alvor at tage fart.
Lars KeplerIldvidnetJoona Linne3En efterårsnat finder et blodigt dobbeltmord sted på Birgittagården, et hjem for stærkt adfærdsvanskelige teenagepiger. Ingen har set noget, men samme nat flygter en af de unge piger. I Stockholm brænder jorden under kriminalkommissær Joona Linna. Han er suspenderet fra jobbet og på vej nordpå, jaget af sin egen fortids dæmoner. Mordene på Birgittagården får ham til at vende om, men alle spor i sagen ender blindt. Joona står over for sin karrieres hidtil mest lukkede mordgåde. Samtidig begynder en kvinde at ringe til politiet med anonyme tips. Først er hun ude efter en dusør, men efterhånden forsøger hun bare desperat at få politiet til at lytte. Ildvidnet er tredje bog i serien om kriminalkommissær Joona Linna.
Lars KeplerSandmandenJoona Linne4En kold vinternat kommer en nærmest spøgelsesagtig bleg og udmattet ung mand gående på en høj jernbanebro syd for Stockholm. Utroligt nok har denne stærkt afkræftede og nedkølede mand officielt været erklæret død i 13 år, lige siden han og lillesøsteren forsvandt - formodentlig som nogle af den berygtede seriemorder Jurek Walters sidste ofre. Selvom kommisær Joona Linna fangede den gådefulde seriemorder, som nu befinder sig i en isoleret afdeling i en retspsykiatisk institution, kaster Walter fortsat lange og truende skygger ind over Joonas liv. I "Sandmanden" efterforsker Joona den unge mands sag. Hvor har han været i 13 år? Og hvor er hans søster? Mandens uventede opdukken og uhyggelige vidnesudsagn åbner op for en ildevarslende og farlig mission for Saga Bauer, der må ind i løvens hule - undercover - i jagten på svar.
Lars KeplerStalkerJoona Linne5Lars Kepler er klar med endnu en hæsblæsende krimi i sin serie om Jonna Linna og Saga Bauer. I "Stalker" er en seriemorder på fri fod. Sporene, hvorpå man kan følge seriemorderen, er gennem de videoer, som denne linker til. Filmklip af kvinder, som i skjul bliver filmet gennem deres vinduer, mens de indenfor hjemmets fire vægge i tryghed klæder sig af. Hvad kvinderne ikke ved, er, at de er brikker i et spil, som en seriemorder har gang i. Hvad der heller ikke er til nogens fordel, er, at Jonna Linna er forsvundet som dug for solen. Læs i "Stalker" om Jonna Linna er død, som alle tror eller om der gemmer sig noget andet bag forsvindingen.
Lars KeplerKaninjægerenJoona Linne6Joona Linna har tilbragt to år i et højsikret fængsel, da han bliver ført væk for at deltage i et hemmeligt møde. Politiet har brug for hans hjælp til at stoppe en gådefuld morder, der kaldes Kaninjægeren. Den eneste sammenhæng mellem hans ofre er, at de alle hører et barn sige et rim om kaniner, inden morderen kommer.Tilfældigt havner tv-kokken Rex Müller midt i begivenhedernes centrum. For første gang skal han være alene med sin søn, men i stedet for tre afslappende uger bliver det en skræmmende kamp for overlevelse.Joona Linna og Saga Bauer er tvunget til at arbejde sammen i hemmelighed for at få stoppet Kaninjægeren, før det er for sent.
Lars KeplerLazarusJoona Linne7I en lejlighed i Oslo finder man liget af en mand, der tydeligvis besad en dyster hemmelighed eller to. Den afdødes fryser gemmer nemlig på en række grumme fund, der hurtigt overbeviser politiet om at offeret havde en nebengesjæft som gravrøver og makaber trofæsamler. I Lars Keplers "Lazarus" bliver Joona Linna få dage senere kontaktet af en tysk kollega, der beder ham om hjælp til at opklare en mystisk mordsag. Sammen danner sagerne et mønster, der mildest talt er utroligt. Det burde være ganske umuligt at genopstå fra de døde.
Lene KaaberbølKadaverdoktorenMadeleine Karno1I en død ung piges næsebor finder man nogle små mider der normalt kun optræder hos hunde og ulve.Hvor kommer de fra? Og kan de have været årsag til pigens død? Det er spørgsmål som 20-årige Madeleine og hendes far, lægen Albert Karno, meget gerne vil have svar på – helst inden flere lig havner på “Kadaverdoktorens” bord. Men i en mellemstor fransk provinsby i 1890’erne anses Madeleines videnskabelige ambitioner for upassende, og det bliver hverken let eller ufarligt for hende at forfølge midernes spor …KADAVERDOKTOREN er første roman i en planlagt serie.
Lene KaaberbølDet levende kødMadeleine Karno2Det er en kaotisk og kvælende hed sommernat i Varbourg i 1894. En italiensk anarkist har dræbt den franske præsident, og folkemængdens vrede rammer byens italienske borgere i flæng. Midt i postyret gøres et uhyggeligt fund i en kulhandlers baggård. Rosalba Lombardi, en ung prostitueret, er blevet myrdet og maltrakteret på en måde der får boulevardpressen til at skrive om “Varbourgs egen Jack the Ripper”, men Madeleine Karno får snart en fornemmelse af at sandheden er endnu mere skræmmende.   Madeleine er langt om længe startet på universitetet, hvor hendes kærlighed til videnskaben skal stå sin prøve, og det burde være udfordring nok. Ikke alle er begejstrede for at se unge kvinder i lærdommens hellige haller. Hun kan imidlertid ikke lade være med samtidig at jage sandheden om Rosalbas død – til trods for at det bliver en jagt og en sandhed der sætter mærker på både krop og sjæl.
Liza MarklundNedtællingAnnika Bengtzon1Romanen, der kronede Liza Marklund til Sveriges nye krimidronning.NEDTÆLLING er en krimi om mord, magt og medier og om kvinders situation på en typisk mandsdomineret arbejdsplads.I Stockholm er man i fuld gang med at opføre et olympisk stadion. Men en decemberdag seks måneder før indvielsen bliver Victoriastadion sprængt i luften, og på det søndersprængte stadion finder man resterne af OLs dynamiske og karismatiske chef i Sverige, Christina Furhage. Er der tale om en international terroraktion, et attentat udtænkt og gennemført af en indædt OL-modstander eller er udåden rettet mod Christina Furhage personligt? Annika Bengtzon, nyudnævnt chef for kriminalredaktionen på Kvällspressen, bliver vækket midt om natten og må ud og dække begivenheden for sin avis.Uden at vide det sætter hun kræfter i gang, som ender med at true hendes eget liv
Liza MarklundHedebølgeAnnika Bengtzon2Læs den svenske krimidronning Liza Marklunds populære bestseller "Hedebølge" - efterfølgeren til "Nedtælling". En pige findes myrdet og voldtaget, og det er en sag Annika Bengtson ikke kan lade gå sin næse forbi. Der er magtfulde mennesker involveret og hun kommer ud i et virvar af pornoklubber, politik, mediestorm og meget andet. "Hedebølge" indeholder et hæsblæsende og gennemtænkt plot, der får sin læser til at sidde overrasket og forpustet tilbage til sidst. En meget stærk krimi af en meget stærk forfatter, der foregår 8 år før handlingen i hendes forrige krimi Nedtælling.
Liza MarklundParadisetAnnika Bengtzon3En orkan har raseret Stockholm og to mænd findes efterfølgende dræbt på Stockholms havn. Samtidig er en lastbil med cigaretter for 50 millioner kroner forsvundet og en kvinde ved navn Aida må flygte af frygt for sit liv. Annika Bengtzon hjælper Aida med at tage kontakt til Paradiset, en organisation der hjælper folk med at forsvinde. Men det viser sig hurtigt, at ingen er, hvem de giver sig ud for at være. Bengtzon optager efterforskningen af den mystiske organisation i håbet om, at komme sig over hendes forlovedes død, men er det den rigtige beslutning, og hvorfor bliver Bengtzon hvisket i øret, at man ikke kan stole på Paradisets leder, Rebecka?Paradiset er anden bog i serien om kriminalreporteren Annika Bengtzon.
Liza MarklundPrime timeAnnika Bengtzon4”Efter en privat sammenkomst findes Sveriges største tv-stjerne, Michelle Carlson skudt gennem hovedet. Annika Bengtzons bedste veninde udpeges som en af de mistænkte og Bengtzon må forsøge at rense sin veninde og finde den rigtige morder. Samtidig er der knas på hjemmefronten og hendes chef trækker hende ind i en offentlig magtkamp. Problemer bliver dog kun større, da morderen slår til i den bedste sendetid, primetime." PRIME TIME er tredje bog i serien om kriminalreporteren Annika Bengtzon"Der er dynamik i Liza Marklunds nye femikrimi PRIMETIME fra først til sidst.
Liza MarklundRøde UlvAnnika Bengtzon5En journalist findes dræbt i den svenske by Luleå, og noget tyder på, at mordet har forbindelse til et angreb på en flybase tilbage i 1960’erne. Flere mord følger og stik imod ordrer fra hendes redaktør, indleder Annika Bengtzon en efterforskning, der hurtigt bliver centreret omkring Bæstet – en lille gruppe kommunister, der synes at tiltrække terrorisme og vold. Derhjemme begynder Bengtzons ægteskab at knirke, og hun må nu ikke kun konfrontere morderne, men også hendes egen mand.
Liza MarklundNobels testamenteAnnika Bengtzon6En festklædt morder slipper ubemærket ind til Nobelfesten i Stockholm. På dansegulvet i Den gyldne sal skyder hun Nobelkomitéens formand, Caroline von Behring, i hjertet. Annika Bengtzon ser hende dø, samtidig med at morderen flygter ud og videre i en båd over Mälaren. Stockholm og Sverige er i chok. Politiet indleder en jagt uden sidestykke. Annika Bengtzon havner midt i dramaet - ikke kun som journalist, men også som vidne. Et drama med rødder langt tilbage i tiden oprulles. Overalt støder Annika på sporene efter den samme mand: Alfred Nobel, den ensomme og ulykkelige industrimagnat, som gav sin formue til gode formål. Til sidst finder hun ud af, hvor hun skal finde gådens løsning: i Nobels testamente.
Liza MarklundLivstidAnnika Bengtzon7En politimand findes myrdet i sin seng. Alt peger på, at hans hustru Julia er morderen. Hun havde et motiv, hun var på gerningsstedet, og mordvåbnet er overstrøet med hendes fingeraftryk. Efter en hurtigt overstået retssag idømmes hun fængsel for livstid af en enig jury. Men Julia hævder fortsat, at morderen var en ukendt kvinde, der trængte ind i deres hjem, og som også har kidnappet parrets søn, en treårig dreng som har været forsvundet siden mordnatten. Kvällspressens reporter Annika Bengtzon er en fjern bekendt af Julia og kan ikke forestille sig, at kvinden skulle have myrdet sin egen familie. Selv befinder Annika sig i sit livs største krise. Hun er midt i en skilsmisse, og Thomas kræver forældremyndigheden over deres fælles børn. Som en flugt begraver Annika sig i arbejde og i efterforskningen af mordsagen. Har Annikas personlige problemer gjort det af med hendes professionelle dømmekraft? Eller kan der være tale om det største justitsmord i Sveriges historie? Sagens vigtigste spor må være at finde den treårige dreng. Død eller i live.LIVSTID er en moderne thriller om menneskets længsel efter de evige værdier: Kærligheden, tilliden, arbejdet – og frem for alt børnene
Liza MarklundEn plads i solenAnnika Bengtzon8En politimand findes myrdet i sin seng. Alt peger på, at hans hustru Julia er morderen. Hun havde et motiv, hun var på gerningsstedet, og mordvåbnet er overstrøet med hendes fingeraftryk. Efter en hurtigt overstået retssag idømmes hun fængsel for livstid af en enig jury. Men Julia hævder fortsat, at morderen var en ukendt kvinde, der trængte ind i deres hjem, og som også har kidnappet parrets søn, en treårig dreng som har været forsvundet siden mordnatten. Kvällspressens reporter Annika Bengtzon er en fjern bekendt af Julia og kan ikke forestille sig, at kvinden skulle have myrdet sin egen familie. Selv befinder Annika sig i sit livs største krise. Hun er midt i en skilsmisse, og Thomas kræver forældremyndigheden over deres fælles børn. Som en flugt begraver Annika sig i arbejde og i efterforskningen af mordsagen. Har Annikas personlige problemer gjort det af med hendes professionelle dømmekraft? Eller kan der være tale om det største justitsmord i Sveriges historie? Sagens vigtigste spor må være at finde den treårige dreng. Død eller i live.LIVSTID er en moderne thriller om menneskets længsel efter de evige værdier: Kærligheden, tilliden, arbejdet – og frem for alt børnene.
Liza MarklundSort hvidAnnika Bengtzon9Sort hvid af Liza Marklund er 9. bind i den populære krimiserie om journalisten Annika Bengtzon. På svensk hedder bogen Du gamla, du fria. Annika Bengtzon er tilbage! Efter tre år som korrespondent i Washington er hun endelig tilbage i Sverige. Mon det endelig skal lykkes Annika at få lidt fred og ro? En ung mor ligger død bag en daginstitution. Dækket med sne og stukket i halsen. Hun er den fjerde kvinde inden for kort tid, der er blevet myrdet i Stockholm-området. På Kvällspressen tror man, at en seriemorder er løs, men Annika Bengtzon afviser, da hun ved, at kvinder oftere myrdes af deres ex-mænd. Annika Bengtzon står pludselig i krig på al fronter: Hun forsøger at modstå presset fra avisen, der gerne ser, at gerningsmanden er en seriemorder, mens hun forsøger at holde sammen på familien og forberede hende og Thomas' børn på, at deres far måske aldrig kommer hjem igen, da han er blevet kidnappet i Nairobi.
Liza MarklundNoras bogAnnika Bengtzon10Et tidligere rigsdagsmedlem Ingemar Lerberg findes bevidstløs og slemt tilredt i sit velhaverhjem udenfor Stockholm. Ingemar er blevet tortureret på grusom vis og hans hustru Nora er sporløst forsvundet. I "Noras bog" får Annika Bengtzon til opgave at skrive om sagen for Kvällspressen, men hendes fokus er splittet på grund af problemer på hjemmefronten. Annika og kæresten Jimmy har svært ved at få deres nye familie med sammenbragte børn til at fungere, Annikas eksmand er vred og bitter og Jimmys børn hader Annika. Samtidig bliver Kvällspressens chefredaktør, Anders Schyman, udsat for voldsomme anklager i forbindelse med en gammel prisvindende reportage. Mens Ingemar Lerberg synkere dybere og dybere ned i koma, og kritikken mod Schyman vokser, vælger Annika i "Noras bog" at dække den dramatiske sag fra en helt anden vinkel end politiet. Hendes undersøgelse leder hende helt ind i hjertet på det bundrådne overklassemiljø, hvor løgne og fortielser er hverdagskost. Nøglen til sandheden kan være politikerens hustru Nora, men... hvor er hun?
Liza MarklundJernblodAnnika Bengtzon11"Jernblod" er den store finale i Liza Marklunds populære krimiserie om journalisten Annika Bengtzon. Vi har fulgt Bengtzon siden hun startede på Kvällsposten, men nu står papirudgaven til at skulle lukkes endegyldigt. Som om det ikke var nok følger hun en grotesk mordsag i retten, samtidig med at hendes søster er forsvundet. Det eneste livstegn Bengtzon har fra sin søster er en gruopvækkende sms. Nu er hun nødt til at vende tilbage til sin barndomsby og konfrontere den fortid, der har affødt hendes mørkeste dæmoner.
Liza MarklundSort perleAnnika Bengtzon12Liza Marklunds ”Sort perle” er en verdensomspændende historie om fridykkeren Kiona fra øen Manihiki, som får vendt sit liv på hovedet, da hun møder en svensk mand under en orkan. Handlingen foregår i begyndelsen af 1990’erne, hvor den stærke kvinde Kiona lever med sin familie på Stillehavsøen Manihiki. Hun lever af at fridykke efter østers. I sin fritid drømmer hun sig langt væk i bøgernes verden og i sine forestillinger om et andet liv. En skæbnesvanger nat forulykker en større båd inde ved revet. I båden reddes en bevidstløs mand, som viser sig at være svensk. Hans tilstedeværelse skaber afgørende forandringer for Kiona.
Michael KrefeldAfsporetRavn1Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer. Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted. I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer. Ny spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.
Michael KrefeldSavnetRavn2Da Ravn bliver involveret i en forsvindingssag, udvikler det sig til en dramatisk jagt på sandheden. Sporene fører til Berlin og en uhyggelig sag fra Stasi-tiden – en sag der bringer Ravn i stor fare, da han i sit forsøg på at løse mysteriet får vækket fortidens rædsler til live … SAVNET er en højspændt krimi om en ensom mand der begår underslæb for at rejse til et hemmeligt møde i Berlin, men som forsvinder sporløst. Ravn bliver gennem mandens søster Louise involveret i eftersøgningen og må sande, at flere enlige mænd er forsvundet på mystisk vis i den tyske hovedstad. Snart er Ravn selv i fare på sin jagt efter at løse mysteriet.
Michael KrefeldSektenRavn3En mordbrand viser sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Han hyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt "Guds udvalgte". Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen, men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Han lokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted som er tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt. Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid. En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle.
Michael KrefeldDybetRavn4Ondskaben kender ingen grænser. Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København, har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver?
Michael KrefeldPagtenRavn5Michael Katz Krefeld har begejstret læserne herhjemme og i 20 lande verden over med sine hæsblæsende, nervepirrende og stærkt underholdende krimier om den tidligere politibetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn. I PAGTEN satser Ravn alt på at få opklaret en traumatisk sag: Hvem dræbte hans kæreste Eva i deres hjem for fem år siden? Nye oplysninger i sagen fører Ravn til en aldrende lejemorder og til en gruppe kriminelle betjente med forbindelse til en skræmmende magtfuld person i samfundets øverste top. Men først da Ravn indgår en fatal pagt med gangsterkongen Kaminsky, får han viden og forbindelser, der måske gør det muligt at afsløre korruptionen og den anonyme bagmand - og at finde Evas morder. Men alting har en pris, helt præcis 71 skjulte millioner fra et gammelt, uopklaret røveri, som Kaminski ønsker at få fat i.
Michael KrefeldSkytsengelRavn6Da Ravn vender tilbage efter et langvarigt sejltogt, er alt forandret på Christianshavn. Et skudattentat fra Frelserkirken har sendt død ned over den fredelige bydel, og en nær ven til Ravn er blevet hårdt såret. Ravn starter sin egen efterforskning og får undervejs følgeskab af den unge advokat Miriam, der sender ham på sporet af en forsvunden krigsveteran. Sammen forsøger de to at stoppe den ukendte gerningsmand, der holder nationen i et jerngreb, før et nyt attentat truer.
Sara BlædelBedemandens datterIlka1I Bedemandens datter møder vi Ilka, der rejser til USA for at rydde op efter sin afdøde far. Han forlod hende og hendes mor, da hun var syv år gammel, og i 33 år har de ikke haft kontakt. Derfor kommer det som et chok, da hun finder ud, at hun er nævnt i hans testamente. Ilka rejser til USA for at finde ud af, hvem faren egentlig var, men det bliver sværere, end hun regner med. For selv om faren tydeligvis har haft hemmeligheder, har ingen lyst til at fortælle hende, hvad de ved, og Ilka havner i stedet i en situation, hvor hun risikerer at hæfte for noget, hun aldrig kommer fri af igen...Bedemandens datter er første bind i en ny trilogi af Sara Blædel. I Bedemandens datter møder vi Ilka, der rejser til USA for at rydde op efter sin afdøde far. Han forlod hende og hendes mor, da hun var syv år gammel, og i 33 år har de ikke haft kontakt. Derfor kommer det som et chok, da hun finder ud, at hun er nævnt i hans testamente. Ilka rejser til USA for at finde ud af, hvem faren egentlig var, men det bliver sværere, end hun regner med. For selv om faren tydeligvis har haft hemmeligheder, har ingen lyst til at fortælle hende, hvad de ved, og Ilka havner i stedet i en situation, hvor hun risikerer at hæfte for noget, hun aldrig kommer fri af igen..
Sara BlædelIlkas arvIlka2Sara Blædel fortsætter i "Ilkas arv PB" trilogien om Ilka, som i andet bind forsøger at finde sandheden om sin fars forsvinden for 33 år siden i USA. I USA håber Ilka at finde sandheden om, hvorfor hendes afdøde far forlod hende og hendes mor for 33 år siden uden et ord. Hun arver hans bedemandsforretning i dårlig forfatning, og stifter bekendtskab med farens nye lukkede familie. Ilka får afgørende oplysninger, da et brev afslører farens pengeafpresning. Nu begynder farens skræmmende fortid at komme til syne… ”Ilkas arv PB” åbner op for nye dramatiske sider af Ilkas fars fortid, og Sara Blædel holder konstant spændingen helt i top.
Sara BlædelDen tredje søsterIlka3Ilka er rejst til USA, hvor hun har arvet en bedemandsforretning efter sin far, som forlod hende og moren, da Ilka var syv. Mens hun nu ordner det praktiske, vil hun finde ud af,hvorfor han dengang rev deres familie midtover. Men afviklingen af bedemandsforretningen går ikke som planlagt. I stedet drages Ilka ind i hemmeligheder fra fortiden, og mens hun forsøger at løse problemerne, virker ingen interesserede i at fortælle hende om faren. Før den dag da bedemandsforretningens nonne afslører, hvad hun ved. Det vender op og ned på alt, hvad Ilka hidtil har troet, og hun kører straks sydpå for endelig at finde sandheden om sin far. Trilogien om bedemandsdatteren Ilka består af Bedemandens datter , Ilkas arv og Den tredje søster . Det er en historie om at længes efter en familie og at finde den på en helt anden måde, end man havde forventet.
Sara BlædelGrønt StøvLouise Rick1Grønt støv af Sara Blædel er forfatterens debutkrimi og den første del af serien om Kriminalassistent Louise Rick. Samme weekend som en ung pige findes kvalt i Østre Anlæg, bliver en journalist dræbt i gården bag Royal Hotel. Louise Rick bliver sat på sagen om den unge pige, men bliver snart også involveret i opklaringen af det andet drab, da hendes veninde, Camilla Lind, kender den dræbte. Lind er kriminalreporter ved Morgenavisen, og er opsat på at skrive en artikel om sagen, selvom det viser sig at blive en yderst farlig affære
Sara BlædelKald mig prinsesseLouise Rick2Kald mig prinsesse af Sara Blædel er opfølgeren til Grønt støv og anden del af krimiserien om Louise Rick. Louise Rick kommer på en sag om en kvinde, der er blevet voldtaget af en mand, hun har mødt gennem en datingside. Sagen viser sig dog hurtigt at være meget mere kompliceret end som så, da en anden kvinde findes kvalt i forbindelse med en voldtægt - Louise Rick er nu på jagt efter en serieforbryder, der finder sine ofre på nettet.
Sara BlædelKun ét livLouise Rick3"Kun et liv" er tredje bind i Sara Blædels krimiserie med Louise Rick og Camilla Lind. Louise Rick er blevet lånt ud til Rejseholdet, hvor en sag i Holbæk sætter Rejseholdet på overarbejde. En ung kvinde af anden etnisk afstamning er blevet myrdet og ved fundet af liget har kvinden fået bundet en stor flise om livet. Mistanken falder hurtigt på familien, men de fysiske beviser er ikke til stede. Sagen i "Kun et liv" kræver Louises ekspertise og professionalitet. Journalist Camilla Lind dækker historien og engagerer sig både intenst og personligt i den dræbtes families historie.
Sara BlædelAldrig mere friLouise Rick4I Skelbækgade på Vesterbro bliver en kvinde en sen nat fundet dræbt inde i en gård. Gerningsstedet er meget blodigt, for nogen har skåret halsen over på hende på usædvanlig brutal vis. Sammen med et hold kolleger fra Købehavns Politigård er kriminalassistent Louise Rick i gang med at efterforske sagen, da hun bliver ringet op af sin veninde, Camilla Lind. Camilla er kriminalreporter på Morgenavisen og vil høre, om der er nyt i sagen, men samtidig er hun dybt rystet over en oplevelse, hun selv har haft samme morgen, da hendes 10-årige søn på vej til skole fandt et efterladt spædbarn.
Sara BlædelHævnens gudindeLouise Rick5Kriminalassistent Louise Rick står pludselig med en sag om en mordbrand, og den trækker tråde ud til tragedier, kriminalitet, forfald og hårdtslående sager. I "Hævnens gudinde" kommer Louise på en svær sag. En mordbrand kobles sammen med en 12-årig piges død, og den tragedie, der rammer hendes mor. Louise må se gennem løgne og optrevle en sag, der både har med rockere og økonomisk kriminalitet at gøre. "Hævnens Gudinde" er 5. bog i Sara Blædels serie om Louise Rick. Det er en krimi med et gennemtænkt plot og en evne til at få dig til at sidde ude på kanten af stolen.
Sara BlædelDødsenglenLouise Rick6Dødsenglen er en krimi med højt tempo. Enlige kvinder forsvinder fra den spanske solkyst. En mand udstiller kvindelig i sin kælder. Det unike ikon Dødsenglen forsvinder og en kvinde dræbes af skrupelløs personer, der vil gøre alt for at få den berømte kulturskat. Sara Blædels seneste udgivelse Hævnens gudinde har solgt mere end 60.000 eksemplarer - så mon ikke Dødsenglen bliver et hit i julen 2010 ...
Sara BlædelDe glemte pigerLouise Rick7 Et mystisk kvindelig, etiske spørgsmål og et opgør med fortiden, er hvad kriminalassistent Louise Rick pludselig står overfor i “De Glemte Piger”. Da en kvinde findes død i en ellers så smuk skov, bliver der sat et efterforskningsarbejde i gang, som skal vise sig at blive meget vanskeligt. Hvem er hun? Hvor kommer hun fra? Hvorfor har ingen efterlyst hende? “De Glemte Piger” er en formidabel krimi af krimidronningen Sara Blædel, der har modtaget kæmpe roser af landets kritikere. Et gennemarbejdet plot fyldt med overraskelser og uhygge efterlader bogens læsere tilbage med åndenød, bankende hjerter og der skal nok blive sat tanker i gang. Andre udgaver: Bog, paperback, brugt Bog, hæftet, brugt Bog, indbundet, brugt Bog, ukendt format, brugt Lydbog Lydbog, download E-bog, ePub
Sara BlædelDødesporetLouise Rick8"Dødesporet" er Sara Blædels ottende bog i serien om Louise Rick. Vi befinder os i Louises barndomsland i og omkring Hvalsø, da en dreng forsvinder sporløst i skovene i forbindelse med et indvielsesritual. Louise og kollegaen Eik sættes på sagen om den forsvundne Sune og da det viser sig, at Sune er søn af asadyrkere, så forsøger de på bedste vis at komme ind i lokalsamfundets tykke panser af lukkethed. I "Dødesporet" bliver sagen udfordrende på flere forskellige planer, da Louises tanker falder tilbage til Klaus, hendes første kæreste som begik selvmord i lige netop Hvalsø.
Sara BlædelKvinden de meldte savnetLouise Rick9"Kvinden de meldte savnet" er den niende krimi i Sara Blædels krimiserie om Louise Rick. Serien er under udgivelse i 23 lande og med mere end 1,7 millioner solgte eksemplarer, er der ingen tvivl om, at bøgerne er værd at læse. I "Kvinden de meldte savnet" bliver Louise Rick sat på en sag om en kvinde, der er blevet fundet myrdet i England. Kvinden er dansker og har i mere end 18 år stået på listen over savnede mennesker. Louise Rick bliver bedt om at hjælpe det engelske politi, som ingen spor har at gå efter andet end, at der er blevet indsat store beløb ind på kvindens bankkonto.
Sara BlædelPigen under træetLouise Rick10I ”Pigen under træet” af Sara Blædel bliver et lig af en pige fundet i en klippesprække på Bornholm. Pigen er Susan, der forsvandt fra en lejrskoleudflugt tilbage i 1995. Tilbage på Morgenavisens kriminalredaktion er Camilla Lind, der straks tager ud for at opsøge Susans klassekammerat, Pia, for at finde ud af mere om den mystiske forsvinden. I stedet finder hun Pias familie i dyb sorg. Selvsamme morgen har Pia druknet sig i Dyndet. Sara Blædels ”Pigen under træet” handler om veje, der krydses. Er det tilfældigt eller er der et mønster at finde? Louise Rick forsøger at hjælpe sin bror med at opspore hans kone, Trine, der har forladt ham og nu er sporløst forsvundet. Blandt hendes ting finder hun et klassebillede, hvor både Susan og Pia er på.
Sara BlædelDen tavse enkeLouise Rick11En kroejer findes dræbt i sin kro på Tåsinge. Fyns Politi tilkalder Louise Rick og den nyoprettede rejseenhed, der tager til Tåsinge for at arbejde på deres første sag. En sag, der på overfladen ser enkel ud, men som efterforskningen skrider frem afdækkes store familie-hemmeligheder. Spændende og velfortalt krimi til alle krimifans
Søren SveistrupKastaniemandenI en forstad gør politiet et uhyggeligt fund. En yngre kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af. Over hende hænger en lille kastanjemand. Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen. Som makker får hun den udbrændte efterforsker Mark Hess, der netop er blevet smidt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt: socialminister Rosa Hartungs datter, der forsvandt et år tidligere. En mand har tilstået drabet på pigen, og sagen er for længst opklaret. Kort efter findes endnu en kvinde myrdet. Sammen med endnu en kastanjemand og endnu et spor fra pigen. Thulin og Hess fornemmer en sammenhæng mellem sagen om ministerens datter, de myrdede kvinder og den morder, der spreder angst over hele landet. Men hvilken? Thulin og Hess kæmper mod uret, for de frygter, at morderen er på en mission, der endnu ikke er afsluttet. Om forfatteren: Søren Sveistrup (f. 1968) er internationalt anerkendt manuskriptforfatter af flere film og tv-serier. Fra 2007 til 2012 var Sveistrup skaberen og forfatter til tre sæsoner af Forbrydelsen, der har vundet adskillige internationale priser, er blevet solgt til mere end hundrede lande og genindspillet i USA. Senest har Sveistrup skrevet manuskript til bl.a. spillefilmen Der kommer en dag fra 2016. Søren Sveistrup er bachelor i litteratur og historie fra Københavns Universitet og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Han har vundet en lang række priser herunder en Emmy for bedste internationale TV-serie (Nikolaj og Julie), en BAFTA for bedste internationale TV-serie (Forbrydelsen), en Robert for både bedste originale manuskript og årets film (Der kommer en dag) og for bedste TV-serie (Forbrydelsen), samt Kronprinseparrets Kulturpris (Forbrydelsen).
Wilbur SmithNår løven jagerCourtney1
Wilbur SmithTorden over landetCourtney2
Wilbur SmithI løvens sporCourtney3
Wilbur SmithDen brændende kystCourtney4
Wilbur SmithFlodgudenEgypten1
Wilbur SmithDen syvende skriftrulleEgypten2
Wilbur SmithMagiens mesterEgypten3
Wilbur SmithDen 11. plageEgypten4
Wilbur SmithØrkengudenEgypten5
Wilbur SmithFaraoEgypten6