Dette er vores familiesite, Daniel, Agnete, Dorte og Søren. Daniel har to sites, speedway.dads.dk fra hans speedwaytid og daniel.dads.dk som er en site med historier fra hans fodboldkampe, siderne er ikke længere aktive. Agnete har nedlagt hendes site, da hun nu er aktiv via diverse sociale medier. Dorte har en to sites lablex.dads.dk, med en lille smagsprøve på hendes laboratorie leksikon, samt mitliv.dads.dk. Søren har flere test sites under f.eks.  projekt.dads.dk , og ice.dads.dk


Denne Site (sites.dads.dk) er lavet i Joomla, der er en fri CMS software under GNU/GPL licens. Hjemmesider kan fremstilles efter rigtigt mange løsningmodeller, og jeg har prøvet de fleste. Lige fra de første spæde forsøg med ren html kode, over MS frontpage via MOSS og SharePoint i Microsoft verdenen.

 

Herefter gik jagten ind på at finde en CMS løsning, som ikke var for langhåret, men alligevel stor nok til at kunne bygge store sites, PHP-Update og Limeware blev afprøvet, ligeledes en ASP løsning samt Typo3.

Men jeg faldt for Mambo/Joomla, begge var/er gratis og fuldt skalerbare, fra selv ganske små sites til ganske store sites med mange sektioner og sider, men da Mambo ikke længere udvikles er jeg hoppet 100% med på Joomla toget. Se f.eks. www.slangerupspeedway.dk, www.michelsen-racing.dk , lablex.dads.dk og meldesystem.dads.dk

 

Denne site, Meldesystem, Michelsen-Racing, Lablex og mange flere er designet af 'hamselv' i designprogrammet Artisteer.

 

I 2015 er jeg så også begyndt at bruge WordPress, f.eks er siderne speedway.dads.dk og ice.dads.dk sider jeg har oprettet efter at sikkerheden i PHP-Update og Limeware ikke lever op til dagens krav.